Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Nail Çiler, Gebze Belediye Başkan adaylığı için konuştu!

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Nokta Gazetesine olası Gebze Belediye Başkan adaylığı konuyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı

CHP Kocaeli Milletvekili Nail

CHP kulislerinde bir süredir henüz yeni Kocaeli Milletvekili seçilen Nail Çiler’in, partisinin Gebze Belediye Başkan adaylığı için hazırlandığı konuşuluyordu. Gebze Ticaret Odasında dört dönem başkanlık yapan ve CHP listesinde 4. Sıradan yazılarak Kocaeli Milletvekili seçilen Nail Çiler, söz konusu iddialara Nokta Gazetesi üzerinden yanıt verdi. Olası Gebze Belediye Başkan adaylığıyla ilgili samimi ifadeler kullanan Nail Çiler, şunları söyledi:

YAKIŞTIRIYORLAR

“Ben bu kentte yaşıyorum. Herkesin işine koşmaya çalışıyoruz. Dört dönem Gebze Ticaret Odası Başkanlığı yaptım. Batı yakasında da çok insan tanıyoruz, onlar bizi tanıyor. Aslında her yerel seçim dönemi geldiğinde sağ olsunlar başkan adaylığına yakıştırıyorlar. Ancak şu an öyle bir şey yok.

HİÇBİR HAZIRLIĞIM YOK

Şunu samimiyetle söylüyorum, benim belediye başkan aday adaylığı gibi hiçbir hazırlığım yok, çalışmam yok. Kaldı ki, biz daha yeni milletvekili seçilmişiz. Çok önemli bir görevimiz var. Ha partide (sizin söylediğiniz gibi) bir yerel seçim süreci başlar, genel merkezimiz benim adaylık noktasında ilerlememi ister. Otururuz o zaman konuşuruz. Ancak altını çize çize söylüyorum, benim iddia edildiği gibi bir belediye başkan aday adaylığı hazırlığım yok.

KURULTAY VE KONGRE SÜRECİ

CHP’nin içinde bulunduğu bir kurultay süreci var. Kongrelerimiz devam ediyor. Bu süreç tamamlandıktan sonra yerel seçimler konuşulacaktır. Şu an odaklanılan yer kurultaylar, kongreler.

BİZİM DIŞIMIZDA GELİŞEN OLAYLAR

Kimisi kendi kendine yakıştırmalar yapıyor. Bu bizim dışımızda gelişen bir şey. Ben ortaya çıkayım da ben adayım diye gezeyim gibi bir durumum olamaz. Öyle bir hazırlığım da yok. Benim geçmişime de baktığınız zaman, her yere aday olan ya da adayım diyen bir insan değilimdir. Görev verilir, görevlendirilir. Ben böyle şeylere dikkat ederim.”