CHP’li vekil Yıldızlı: Emekliler hesap sordu!

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri muhalefetin zaferiyle sonuçlanacak gibi gözüküyor. Oylar sayılmaya devam ederken, muhalefetin birçok bölgede üstünlüğü göze çarpıyor.

CHP’li vekil Yıldızlı: Emekliler hesap sordu!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy sayım heyecanı devam ediyor. Cumhur İttifakı ve AK Parti, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Kütahya, Balıkesir ve Bursa gibi şehirlerde yarısı geriden takip ediyor. CHP’li adaylar ise önde görünüyor.

CHP 4 BELEDİYE ALABİLİR

Kocaeli’de de muhalefet başarılı bir seçim performansı sergiliyor. İzmit’te CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’de Ahmet Çalık, Derince’de Sertif Gökçe ve Körfez’de Tayfun Balıkçı yarışı önde götürüyor. Eğer sonuçlar bu şekilde tamamlanırsa CHP Kocaeli’de 1 olan belediye sayısını 4’e çıkarmış olacak.

AÇIKLAMA YAPTI

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı da muhalefetin başarısından dolayı emeklilere teşekkür etti. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Harun Yıldızlı şunları söyledi:

CESARETİNİZE SAĞLIK

“Emekliler kaderine razı olmadı! Emekliler iktidara hesap sordu! Tüm emekli büyüklerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum! Yüreğinize sağlık, cesaretinize sağlık!”

CHP’li vekil Yıldızlı: Emekliler hesap sordu! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ