CHP'li Yılmaz Uçak: Nikahı Hürriyet'e kıydıracaktım, 2 kez randevumu iptal etti

CHP’nin batı yakasındaki önemli isimlerinden Yılmaz Uçak kızını evlendirdi. Ancak nikahı CHP’li başkanlar değil, AK Partili Zinnur Büyükgöz kıydı.

CHP'li Yılmaz Uçak: Nikahı Hürriyet'e kıydıracaktım, 2 kez randevumu iptal etti

CHP’nin Gebze’deki eski ve önemli isimlerinden 50 yıllık partiyi Yılmaz Uçak kızını evlendirdi. Uçak’ın kızının nikahını CHP’li başkanlar değil, AK Partili Zinnur Büyükgöz kıydı.

2 KEZ RANDEVU ALMIŞ

Yeni Demokrat Gazetesi’nin sahini Adnan Üner bu durumu eleştirdi. Yılmaz Uçak’a durumu sordu. Üner, Uçak’on Fatma Kaplan Hürriyet’ten 2 kez randevu aldığını ancak kendisiyle görüşemediğini dile getirdi.

ÜNER DURUMU ELEŞTİRDİ

Adnan Üner konu ile ilgili şunları yazdı: “50 yıllık partiliye. CHP Genel başkanı Özgür Özel CHP belediyelerine eş, dost ve akraba ataması yapılmayacak talimatı verdi. Yıllardır CHP gençlik kollarında koşuşturan Ak Parti tarafından bir yerde iş verilmeyen bu çocuklar nerede iş bulacaksa.

“NE ÖRGÜT DİNLİYORLAR, NE PARTİLİ”

Süper liyakatli işsiz gençler bu sıkıntıyı çekerken, CHP’li bazı belediye başkanları da bundan istifade ne örgüt dinliyorlar ne parti. Tuzla, Şile, İzmit ve Derince gibi CHP’li belediyelerde iş umudu olan CHP’li gençlerin umudu kırılıyor. Örgütte hatır saymama deyince Fatma Kaplan Hürriyet’in bir olayını yazayım.

“50 YILLIK PARTİLİ…”

Bildiğiniz gibi 50 yıllık Cumhuriyet Halk Partili Yılmaz Uçak geçenlerde kızını evlendirdi. Sosyal medya ve Kocaeli basınında okumuşsunuzdur. CHP’nin Kocaeli’ndeki önde gelen bütün ağır topları düğüne bir ayakta olsa uğradılar.

UÇAK’A SORDU

Yılmaz’a sordum sen bu partide yöneticilik, kurultay delegeliği, başkanlıklar gibi bir sürü görevde bulundun. Nikahı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e kıydırdın, CHP'li İzmit ve Derince başkanları aklına gelmedi mi.

“ÇOCUK OYUNCAĞI GİBİ”

Uçak bana "Bak hacı ben davetiye götürmek için Fatma hanımdan iki sefer randevu aldım, hem davetiye verip hem nikahı kıymasını rica edecektim. Randevuyu Orhan Dönmez almıştı, ben 50 yıllık partiliyim çocuk oyuncağı gibi iki sefer randevu iptal edilir mi? Evet CHP'deki hastalıklar aynen sürüyor. Fatma Kaplan Hürriyet 50 yıllık partiliye karşı böyle bir saygısızlık yapabiliyor.”

CHP'li Yılmaz Uçak: Nikahı Hürriyet'e kıydıracaktım, 2 kez randevumu iptal etti - Resim : 1

Kaynak: Cansu Albayrak Kızılkaya