Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin “Hürriyet” mesaisi. İzmit’e geliyor, görüşecek!

CHP’de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan krizi yaşanıyor. Meclis üyesi listesi nedeniyle adaylıktan çekilen Hürriyet için CHP Genel Merkezi mesai yapacak. İşte son gelişmeler

CHP’de İzmit Belediye Başkanı

CHP’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dün büyük bir kriz patlak verdi. Daha önce defalarca İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet meclis üyesi listesi için, “İlçe örgütüme bıraktım, ne yaparsalar kabulüm” şeklinde beyanatlar vermişti.

“HİÇBİR TALEBİM VE ÖNERİM OLMAYACAKTIR”

Gelişen süreçte Başkan Hürriyet listeler teslim edilmeden bir gün önce hiçbir talebinin olmayacağını altını çizerek, “Meclis listelerimizle ilgili ilçe başkanlığımızın hazırlayacağı listede yazılacak olan tüm adaylarımızla rahatlıkla çalışacağız. Tüm arkadaşlarımız çok kıymetli. Bu sebeple oluşacak meclis listesindeki isim tercihleri ve sıralama konusunda bir tasarrufum, talebim ve önerim olmayacaktır. İlçenin oluşturacağı liste kabulümdür. Tüm arkadaşlarımızla kol kola dayanışma içinde sahada tüm gücümüzle çalışacağız” demişti.

TÜM TEPKİLER GÖKHAN ERCAN’A OLACAKTI

Tabi Hürriyet’in bu açıklaması biraz da siyasiydi. Çünkü liste nedeniyle oluşan tüm tepkileri bu açıklama neticesinde CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan göğüsleyecekti. Hürriyet’in bu yazısı üzerine de Gökhan Ercan, isimlerde değil fakat sıralamalarda oynama yapmıştı. Bunun üzerine de Başkan Hürriyet dün adaylıktan istifa ettiğini ilçe örgütüne bildirdi. Telefonlara da çıkmayan Hürriyet’in bu tavrı partiyi İzmit’te büyük bir kaosa sürükledi.

GÖKHAN ZEYBEK GELİYOR

Başkan Hürriyet’in adaylıktan çekildiği ulusal medyada da gündem oldu. Bugün ise konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le görüşmek için İzmit’e geliyor. Bu görüşmenin ardından Hürriyet’in adaylığa devam etmesi bekleniyor.

BİR KALABALIK TOPLANSIN

Öte yandan CHP’nin eski meclis üyelerinden Uğur Koştur da Hürriyet’in yeniden adaylığa dönüş formülünü açıkladı. Partisine tüyoyu veren Uğur Koştur, “Bırakın bu ikna etmeye uğraşıyorlar ama kararından dönmüyor işlerini. Henüz erken acele etmeyin. Önce Belsa önünde bir kalabalık toplansın sonra da evinin önünde bir hareketlilik yaşansın göz yaşları sel olsun” ifadelerini kullandı.