Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Christian Kauakou: Sabırsızlanıyorum

Kocaelispor’un yeni transferi Christian Kauakou imza töreninde, Kocaelispor taraftarı önünde oynamak için sabırsızlandığını belirtti. 

Kocaelispor’un yeni transferi Christian

Christian Kauakou şu düşüncelere yer verdi: Mutluyum. Benim için şans. Rüya gerçekleşti. Kulüp ve taraftarlar için yüzde yüzümü vererek en iyisini yapmak istiyorum. Saha dışında çok konuşmam, saha içinde, böyle bir statta her şeyimi vereceğime inanabilirsiniz. Kulüpten teklif geldikten sonra Kocaelispor ve taraftar hakkında bilgi almaya çalıştım. Onlara layık olmaya çalışacağım. Çok uzun zamandır yurt dışında oynamak istiyordum. Dediğim gibi bir rüyaydı ve şu an Kocaelispor’dayım. 

TÜRKİYE LİGİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALDIM

Adaptasyon sorunumu aşmaya çalışacağım. Takım arkadaşlarımızın arasına girip, bu statta oynamak için sabırsızlanıyorum. Dünden beri çok güzel bir enerji ile karşılaştım. Bu bakımdan herkese teşekkürler. İsveç ligi ile Türkiye ligi arasındaki sertlik hakkında bir şey diyemem. Bunu zaman gösterecek. Bana yalnız Konya’dan değil, birkaç takımdan da ilgi vardı. Türkiye ligini buraya gelmeden önce de iyi biliyordum. 9 numara pozisyonunda kendimi daha iyi hissediyorum. Süratim ve ceza sahası içinde etkilimle Kocaelispor için elimden geleni yapacağım.