Cihan Çakır, Kartepe Meclisine başvurdu

CHP Gençlik Kolları Kartepe eski İlçe Başkanı, Kartepe eski İlçe Yöneticisi Cihan Çakır, Kartepe Belediye Meclisi aday adaylığına başvurdu.

Cihan Çakır, Kartepe Meclisine başvurdu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere 4 aydan az bir süre kala siyasi partilerde, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süreçleri devam ediyor. CHP Gençlik Kolları Kartepe eski İlçe Başkanı, Kartepe eski İlçe Yöneticisi Cihan Çakır, eşi Ebru Çakır, 10 yaşındaki oğlu Aras ve 4 yaşındaki kızı Asel ile birlikte bugün Kartepe İlçe binasına Kartepe Belediye Meclisi aday adaylığına başvurdu. Çakır, başvuru dosyasını CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak'a teslim etti.

ÇAKIR, "KARTEPE’MİZE HİZMET YOLUNDA ATTIĞIMIZ İLK ADIMIMIZ HAYIRLI OLSUN"

CHP'den Kartepe Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurusunu yapan Cihan Çakır, başvurusunun ardından "Mart 2024’te yapılacak olan mahalli ve idari seçimleri için Kartepe Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Kartepe’mize hizmet yolunda attığımız bu ilk adımımızın hayırlı olması dileğiyle. Aday adayı olan tüm partili dostlarıma başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ