Cihan Yardım ve Cem Baki: Merih Demiral ile gurur duyuyoruz!

Nokta TV’de yayınlanan Savaş Demir ile Amatör Özel programının konukları Karamürsel İdmayurdu Kulübü Başkanı Cihan Yardım ve Karamürsel İdmayurdu Teknik Direktörü Cem Baki’ydi. Programda iki konuk da bünyelerinden yetişen Milli yıldızımız Merih Demiral’a teşekkür etti ve “Onunla gurur duyuyoruz” dedi.

Cihan Yardım ve Cem Baki: Merih Demiral ile gurur duyuyoruz!

HER YERDE KONUŞULUYOR

Karamürsel İdmanyurdu’ndan çıkan ve basamaklar tırnakları ile kazıyarak dünyanın en iyi savunmacıları arasına giren milli yıldızımız Merih Demiral, Nokta TV’de yayınlanan Savaş Demir ile Amatör Özel programında konuşuldu. Başkan Cihan Yardım kendi alt yapılarından çıkan Milli yıldızımız Merih Demiral’a kulübe maddi manevi katkılarından ötürü teşekkür etti ve şu ifadelere yer verdi: Merih’in kulübümüze olan maddi desteği Her yerde konuşuluyor. Tabii ki kendisinden destek alıyoruz.

BEN OLDUĞUM SÜRECE KİMSEYE İHTİYACINIZ YOK

Belki bize kızacak ama şunu ifade etmem lazım. Her şeyden Merih çok karakterli bir çocuk. Sevgili Hakan Arıkan da sağ olsun sürekli yanımızda. Türkiye şampiyonasına gidecek olan takımlarımız ile ilgili destek oldular. Merih sürekli arar, sorar, bir eksiğimizin olup olmadığını bilmek ister. Biz aradığımızda telefonumuz üçüncü, dördüncü kez çalmaz, açar. Geçtiğimiz dönemde “Ben olduğum sürece kimseye bir ihtiyacınız yok” dedi konuyu kapadı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

ÇOK MUTLU OLUYORUM

Karamürsel İdmanyurdu Teknik Direktörü Cem Baki ise “Merih inanılmaz mütevazi bir insan. Mesela futbolcularım beni bilgisayardan aratıyor, orada okuyor ve saygısı değişiyor, daha da önemsiyor. Ben Süper Lig’de oynadım, futbolcunun da hedefi üst ligler. Beni babaları TV’de seyrederken ben şu an onları çalıştırıyorum. Hasbel kader biraz futbol kariyerim var. Merih buraya geldiğinde onu görünce çok mutlu oluyorum. Karamürselspor’a da Karamürsel İdmanyurdu’na da desteğini esirgemiyor. Oldukça yardımsever… Kendisi ile gurur duyuyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ