Cihannüma Erbakan için herkesi davet ediyor

Cihannüma Derneği Kocaeli Şubesi tarafından 28 Şubat Erbakan Hocanın vefat yıldönümünde muhteşem bir konferans düzenleniyor

Cihannüma Erbakan için herkesi davet ediyor

Milli Gençlik Vakfı’nın efsane başkanlarından, Dr. Abdullah Sevim, 28 Şubat Çarşamba akşamı, saat 19.30 da İzmit Necip Fazıl Kısakürek Akademi Lise konferans salonunda Erbakan Hoca’yı tüm yönleri ile anlatacak.

TÜM YÖNLERİYLE ANLATILACAK

Dava adamı ve Devlet adamı Erbakan Hoca vefatının seneyi devriyesinde önemli bir konferansla yad edilecek. Erbakan Hocanın tüm yönleri ile anlatılacağı konferansa konuşmacı olarak Mlli Gençlik Vakfı Eski İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim katılacak.

DAHA İYİ TANIMAK VE ANLAMAK

Fevziye Camii Karşısında, Katlı Otoparkın alt katında bulunan Necip Fazıl Kısakürek Akademi Lisenin Konferans Salonunda düzenlenecek konferans öncesi Erbakanı anlatan sinevizyon ve şiirlerde seslendirilecek. Cihannüma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Serkan Seyhan, Konferansa tüm Kocaelilileri davet etti. Seyhan, “Erbakan hocamızı daha iyi tanımak ve efsane hizmetlerini daha iyi anlamak isteyen tüm dostlarımızı konferansımıza bekliyoruz” dedi.