Çılgın Sayısal Loto sonuçları 11 Kasım 2023: MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu!

Çılgın Sayısal Loto sonuçları 11 Kasım 2023: MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu!

Heyecanla beklenen Çılgın Sayısal Loto'nun 11 Kasım 2023 tarihli çekilişi dün akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve noter huzurunda yapılan çekiliş, sayısal loto severler için büyük bir heyecan kaynağıydı. Para kazanma hayalleri kuran binlerce kişi bu sonuçları dikkatle takip etti. İşte dün akşamın şanslı numaraları:

  • Çekiliş Tarihi: 11 Kasım 2023 Cumartesi
  • Şanslı Numaralar: 24, 30, 56, 60, 63, 85
  • Joker: 34
  • Süperstar: 18

Oyunun Kuralları

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar içinden seçilen 6 adet sayı üzerine kurulu bir oyun. Bu oyunda, katılımcılar kendi kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilirlerse farklı miktarlarda ikramiye kazanma şansına sahip oluyorlar.

Nasıl Oynanır?

  • Online Oynama: Şans oyunu severler, www.millipiyangonline.com adresini ziyaret ederek ya da Milli Piyango uygulamasını kullanarak profil oluşturup online kupon doldurabilirler.
  • Fiziksel Bayiler: Ayrıca, Milli Piyango satış bayilerine giderek Çılgın Sayısal Loto kuponları oluşturabilir ve oyunu oynayabilirsiniz.

Her çekilişte, 90 numara içinden rastgele 6 numara ve 1 joker numara çekiliyor. Joker numarası, ilk 6 numaradan sonra çekilen ve sonraki çekilişe dahil edilmeyen bir sayıdır.

Bu sonuçlar, şans oyunlarına ilgi duyan pek çok kişi için heyecan verici bir an. Kazananları tebrik eder, gelecek çekilişlerde tüm katılımcılara bol şans dileriz!

Kaynak: HABER MERKEZİ