Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cimbom son nefeste: 3-3

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nin 5.haftasında Manchester United’i kendi sahasında konuk etti. 2 kez geriye düştüğü maçta temsilcimiz beraberliği Kerem Aktürkoğlu’nun kaydettiği golle aldı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nin 5.haftasında

Şampiyonlar Ligi’nin 5. haftasında Galatasaray ve Manchester United, RAMS Park’ta kozlarını paylaştı.

Sarı kırmızılılar 2 kez geriye düştüğü maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Manchester United, 11’de Garnacho ve 18’de Bruno Fernandes ile skoru 2-0’a getirdi. Galatasaray adına Hakim Ziyech duran toptan farkı 1’e indirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 55.dakikada McTominay ile farkı yeniden 2’ye çıkaran İngiliz ekibine sarı kırmızılılar bir kez daha Ziyech ile 62.dakikada cevap verdi: 2-3. İkinci yarıda Mertens’in yerine oyuna giren Kerem Aktürkoğlu, Ziyech’in pasında Onana’yı avladı ve skora dengeyi getirdi: 3-3.

PUANI 5’E YÜKSELTTİ

Karşılaşmada iki gol atıp, bir de asist yapan Hakim Ziyech, Galatasaray’ın aldığı bir puanda büyük pay sahibi oldu. Bu sonuçla Galatasaray, grupta puanını 5’e yükseltti ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Manchester United ise puanını 4 yaparken son sırada kaldı.

YİNE PARKEN, YİNE FİNAL

Eğer Kopenhag, Bayern Münih’e kaybederse, Galatasaray’a son maçta Danimarka’da alacağı beraberlik bir üst tura çıkması için yetecek.

NELSSON YEDEK KALDI

Okan Buruk, Davinson Sanchez’in sakatlığında stoperde Kaan Ayhan’ı tercih etti.

Galatasaray’ın geçen sezon şampiyonluğunda önemli katkısı bulunan Victor Nelsson, Sanchez’in iyi performansının ardından yedeğe düştü. Sarı-kırmızılılar, stoper tandeminde Sanchez-Abdülkerim Bardakcı ikilisiyle mücadele etmeye başladı. Ligdeki Alanyaspor mücadelesinde Abdülkerim’in sakatlığında Nelsson yerine Kaan Ayhan’ı oynatan Buruk, Sanchez’in yokluğunda yine Nelsson’u tercih etmedi. Danimarkalı stoper, maçın 83. dakikasında Angelino’nun yerine oyuna dahil oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki 4 maçta 1 kez ilk 11’de oynayan Nelsson, Süper Lig’de ise son 9 müsabakada sadece 1 kez ilk 11’e girebildi.