Cimbom'dan farklı tarife: "6-2"

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Birbirinden güzel gollerin atıldığı ve 8 gole sahne olan karşılaşmayı sarı kırmızılılar 6-2 kazandı.

Cimbom'dan farklı tarife: "6-2"

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizepsor'u konuk etti. Yeni haftanın açıldığı Cuma gününde Rams Park'ta oynan karşılaşma birbirinden güzel gollere sahne olurken, 8 gole tanıklık etti. Aslan, seyircisi önünde sahadan 6-2'lik skorla ayrılarak liderliğini devam ettirdi.

TORREİRA'DAN İLK

Rams Park'ta oynan karşılaşmanın gol perdesini Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Köhn açtı. Alman oyuncunun raket gibi şutu filelerle buluştu ve sarı kırmızılılar 1-0 öne geçti. Cimbom'da ikinci golü geldiği günden berri gole hasret olan Torreira kaydetti. Uruguaylı oyuncunun golüyle skoru 2-0'a taşıyan Aslan, 38'de golü kalesinde gördü. Hojer, Karadeniz ekibine umutlandırsa da bu golden iki dakika sonra Kerem Demirbay'ın ceza sahası dışından vurduğu şut filelerle buluştu ve skor 3-1'e geldi. Deneyimli orta saha oyuncusu 45'te bir kez daha sahne aldı ve kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atarken; ilk yarının skorunu belirledi.

KEREM HAT-RİCK YAPTI

Rams Park'taki mücadelenin devre arasına 4-1'le giren sar kırmızılara Çaykur Rizespor'dan ikinci yarıda cevap geldi. 61'de Olawoyin'in golü skoru 4-2'ye getirse de; 64. dakikada . Mertens'in yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı verdi. Topun başına Kerem Demirbay bir kez daha sahneye çıktı ve hat-rick yaparak durumu 5-2'ye getirdi. Maçın skorunu ise Galatasaray'ın golcüsü Icardi belirledi ve Cimbom sahadan 6-2 galip ayrıldı.

Galatasaray gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak, Çaykur Rizespor ise evinde Gaziantep FK'yi ağırlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ