‘Cır cır ötüyorlar’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’in proje lansman toplantısında yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi.

‘Cır cır ötüyorlar’

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Gölcük Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer bugün 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı.

“NERDE KALDI SÖZLERİ?”

Sezer’in projelerini dinledikten sonra kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, “Türkiye’ye belediyeciliği öğreteceğiz diyerek yola çıkanlar yeni bir belediyecilik ortaya koydular. Adına Sanal Belediyecilik diyebilirsiniz. Sokaklar karlı, insanlar yolda kalmış. Algı Belediyeciliği yapıyorlar. Yapıyoruz, yapacağız dediklerinde oluyor zannediyorlar. Geçen seçimlerde sayısız sözler verdiler. Geçmiş dönemdeki Genel Başkanlarının Namus sözü dediği bir söz verdiler. Belediyeleri bize verirseniz asla onların ekmeğiyle oynamayacağız dediler. İstanbul’da, Ankara’da, Bolu’da işçileri kapıya koydular. Nerde kaldı sözleri?

“ATMAKLA BU İŞ OLMAZ”

Bunların dediğine inanılarak peşlerinden gidilmez. 31 Mart’ta ne olacağı salondan belli. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta Ali Yıldırım Sezer Yeniden Başkan seçilecek. Bu sefer daha yüksek oyla seçilecek. İzmit’te de dediler. Cedit’te kentsel dönüşüm projesi vardı. Nevzat Başkan döneminde başlamıştı. Onlar atar Cumhur İttifakı’nın Belediyeleri sözünü tutar. Atmakla bu iş olmaz. Seçim çalışmalarında Cedit’i gezerken merak etmeyin biz yarı yolda bırakmayız dediler. Seçim bitti yapacağız edeceğiz dediler. Yan yattı çamura battı. Bulursak yapacağız dediler. Dediler dediler tam iki sene geçirdiler. İki senenin sonunda biz yapamıyoruz büyükşehir yapsın dediler. Gerçek belediyecilik laf üretenlerin değildir.

“CIR CIR ÖTÜYORLAR”

Gerçek Belediyecili tatil bana yakışıyor diyenlerin değil durmadan koşturanların yaptığı belediyeciliktir. Onlar ne yapıyorlar Ağustos Böceği gibi cır cır konuşuyorlar. Ağustos böceği yazın ötüyor bunlar yaz kış ötüyor. Şimdi bizi engelliyorlar diyorlar. Gerçek Belediyecilik aynı zamanda bahane üreten değil iş üreten belediyeciliktir. Biz sizin işinizi yaparız diyerek yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ