Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuğunu seven adamı şikayet etti, sosyal medya ikiye bölündü

Sosyal medya kullanıcısı bir anne yaptığı paylaşımda, markette sevmek için çocuğunun eline dokunan bir adamı şikayet etti. “Kimsenin çocuğuna dokunmak zorunda değilsin, dokunarak sevmek zorunda değilsin” diye duruma tepki gösteren annenin videosu izleyenleri ikiye böldü.

Sosyal medya kullanıcısı bir

‘elifgokhankaragoz’ ismiyle Instagram’da paylaşımlar yapan bir anne, markette yaşadığı bir olayı anlattı. Kızıyla birlikte markette alışveriş yaptıkları sırada tanımadığı bir adamın kızının yanına geldiğini ve izin almadan sevmeye başladığını gören anne, duruma müdahale ettiğini ve adamı uyardığını anlattı. Paylaşım tartışmalara neden oldu.

“BENİ SADECE ANNELER ANLAR”
Markette yaşadığı olayı “Beni sadece anneler anlar” diyerek paylaşan anne yaşadıklarını şöyle anlattı: “Büyük ihtimal birazcık linç yiyebilirim ama beni sadece annelerin anlayabileceğini çok iyi biliyorum. Markete gittik, ben başka bir şeylerle uğraşıyordum. Bir baktım Alya’nın yanında bir adam vardı. ‘Ne yapıyorsunuz, dokunamazsınız’ dedim. ‘Sadece eline dokunuyorum’ dedi. ‘Eline de dokunamazsınız’ dedim. Ondan sonra adam gitti.”

“DOKUNARAK SEVMEK ZORUNDA DEĞİLSİN”
Çocuklara izinsiz bir şekilde dokunarak sevmenin uygun olmadığını belirten anne, “Kimsenin çocuğuna dokunmak zorunda değilsin, dokunarak sevmek zorunda değilsin. Ben gördüğüm zaman ‘Aaa maşallah ne kadar tatlı’ diyerek geçiyorum. Ben öbür tarafta başka bir şeye dalmışken sen gelip benim çocuğuma izin almadan dokunuyorsun. Olmaz” diye konuştu.

“ABARTMAYIN ARTIK”
Sosyal medyada viral olan paylaşıma çok sayıda yorum yapıldı. Kullanıcılarının bir kısmı kadını haklı bulurken, bir kısmı durumu abartığı eleştirisinde bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Abartmayın artık” yorumunu eklerken bir başkası “Asla dokunamaz. İyi yapmışsınız” yorumunu yaptı.