Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çok eleştiri almıştı… İl disiplin kuruluna sevk edildi

31 Mart yerel seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı il disiplin kuruluna sevk edildi.

31 Mart yerel seçimlerinin

CHP Genel Merkezi partililer tarafından seçim sürecindeki kararları sık sık eleştirilen Tayfun Balıkçı için harekete geçti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kocaeli’deki en çok eleştirilen isimlerinden olan Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı il disiplin kuruluna sevk edildi.

SEÇİMİ KIL PAYI KAYBETMİŞTİ

CHP Genel Merkezi Balıkçı’nın seçim sürecindeki kararlarının parti aleyhine olduğuna karar verdi. Balıkçı’nın İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine ilişkin karar da Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Gül Çiftçi Binici imzası bulunuyor.

PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞMALAR

Söz konusu kararda ise şu sözlere yer verildi: “Tayfun Balıkçı ile ilgili genel merkezimize iletilmiş olan dosya, merkez yönetim kurulunun 3 Temmuz 2024 tarihli toplantısında görüşülmüştür. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, söz konusu parti üyesinin partimiz aleyhine çalışmaları nedeniyle, tüzüğümüzün 63/5 ve 68/1-e maddeleri uyarınca ‘KESİN ÇIKARMA CEZASI’ istemiyle İl Disiplin Kuruluna sevk edilmesine, Merkez Yönetim Kurulu’nun 3 Temmuz 2024 tarihli toplantısında oybirliği ile karar verilmiştir. Merkez Yönetim Kurulu kararı uyarınca gerekli disiplin soruşturmasının yapılmasını önemle arz ederiz”