Çöp atma davasının sonu kötü bitti! 15 kişinin saldırısına uğradı

Bursa'da, 50 yaşındaki üç çocuk babası Şamil Kasap, çalıştığı akaryakıt istasyonunda bir müşteriyi yere çöp atması konusunda uyardı. "Niye çöp atıyorsun?" sorusuna sinirlenen müşteri, yanındaki yaklaşık 15 kişi ile birlikte Kasap'ı dakikalarca dövdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çöp atma davasının sonu kötü bitti! 15 kişinin saldırısına uğradı

Olay, Merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Şamil Kasap, yakıt doldururken yere çöp atan müşteriyi uyardı. Sinirlenen müşteri, Kasap’a hakaret etti ve tartışma kavgaya dönüştü. İşyerindeki diğer çalışanlar durumu ayırmaya çalıştı, ancak müşteri hızla yakınlarını çağırdı. Yaklaşık 15 kişilik grup, akaryakıt istasyonuna gelerek Kasap’a saldırdı. Kasap’ı dinlenme odasına sokan mesai arkadaşları, kalabalık tarafından odanın camı kırılarak içeri girildi. Şamil Kasap, feci şekilde darp edildi ve cebindeki 8 bin TL de alındı.

ADALETİN YERİNİ BULMASINI İSTİYORUM

Kasap, olay sonrası hastaneye kaldırıldı ve tedavi sonrasında 2 ay iş göremez raporu aldı. Kasap, "Ölmediğimize şükür ediyoruz. Yetkililere güveniyorum. Bu tür olaylar başkalarının da başına gelebilir. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA