Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çöp toplama saatlerinin değiştirilmesini istedi!

İzmit Belediye Meclisi toplantısında İzmit’te çöp toplama saatlerinin değiştirilmesi talep edildi

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmit Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısı bugün belediye binasında bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Toplam 16 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca Başkanlık yaptı. 

“MESAİ ÇIKIŞINA DENK GELİYOR”

Meclis toplantısında gündem maddesi görüşülmesi öncesi parti gruplarının önergeleri divana sunuldu. MHP’li Meclis üyesi İlker Kazan, divana sunduğu önergede çöp toplama saatlerinin değiştirilmesini talep etti. Kazan önergesinde, “Belediyemiz sorumluluk alanlarında Sabah saat 07:00 ile 09:00 arası, Akşam saat 17:00 ile 19:00 arası, vatandaşların evlerinden işlerine, işlerinden evlerine gitmek üzere yola çıktığı saatler. 

“MAĞDURİYET YAŞATIYOR”

Bu saat aralıklarında gerek ana arterlerde gerekse de caddelerde bir trafik yoğunluğuna rastlayabiliyoruz. Bu yoğunluğa ek olarak bir de tek şerit yollarında trafiği hepten kilitleyen çöp kamyonları, mağduriyet yaşatıyor. Çöp toplama saatlerini Belirttiğimiz saatler dikkate alınarak düzenlenmesini ve düzeltilen saatleri en kısa sürede belediye meclisini ve İzmit halkını bilgilendirmenizi önemle arz ve talep ederim” dedi.