Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 2-1 (Maç sonucu)

Kocaelispor, Süper Lig’e yükselme Play-Off 1. Tur maçında Çorum Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Maçı 2-1 kaybeden yeşil siyahlılar sezona noktayı koydu.

Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 2-1 (Maç sonucu)

Dk. 90+5'te Giorgi, 90+7'de de Yusuf'un kaleye gönderdiği toplar gol getirmedi ve rakibine 2-1 yenilen Kocaelispor sezonu noktaladı.

Dk. 90+3: Ramil’in pasında top ceza sahası içindeki Kerem’in eline çarptı. Emre Kargın penaltı kararı verdi, Candeias penaltı golü ile farkı 1’e indirdi. “2-1”

Dk. 71: Candeias’ın pasında top ceza sahası içindeki Cem’e geldi ancak Cem topu ıskaladı.

Dk. 61: Çorum ikinci golü buldu. Kerem’in pasında Atakan ceza sahası önünden topa iyi vurdu. Gökhan, soluna giden topa hamle yapamadı. Filelerle buluşan topun ardından VAR’a gidildi ve 2 dakika sonra gol kararı çıktı. “2-0”

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SKORU: 1-0

Dk. 51: Ramil savunma arkasına sarktı, topu Hasan’ın sağından ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı.

Dk. 46: Kocaelispor’da Kouakou’nun yerine giren Beridze’nin sol arka adalesi çekti ve 48’de oyundan çıktı, yerine Barış Alıcı’ya bıraktı.

Dk. 37: Candeias’ın sağdan ortasında Kerem ters bir vuruşla top kornere gönderdi.

Dk.33: Çorum Futbol Kulübü halı saha golü ile öne geçti. Nalepa’nın köşe vuruşunda Werheydt 3 Kocaelisporlunun yanından sağ ayağının üst dış kısmı ile topa vurdu. Gökhan üzerine gelen sert topa müdahale etse de topun filelere gitmesine engel olamadı. “0-1”

Dk. 30: Kocaelispor’un ilk tehlikesi gerçekleşti. Ramil’in soldan pasında Amaral’ı geçen top Candeias’a geldi. Portekizli futbolcu çok müsait durumdayken sol ayağı ile şutunu çekti ancak topu üstten az farkla dışarıya çıktı. Net bir pozisyondu.

Dk. 21: Organize gelişen Çorum atağında Ahmet İlhan’ın soldan ortasında Werheydt’in kafa vuruşunda top üstten dışarıya çıktı

Dk. 19: Çorum yine tehlikeli geldi. Erkan Kaş’ın sol kanattan pasında gerilerde koşan Ferhat Yazgan’ın şutunda top Yusuf’tan döndü. Önemli bir pozisyondu.

Dk. 6: Çorum ekibi gole yaklaştı. Nalepa’nın köşe vuruşunda seken top ceza sahası ön çizgisi yakınlarında bulunan Zargo Toure’ye geldi. Bu futbolcunun sert şutunda Gökhan topu kurtardı.

Dk. 3: Kocaelispor’da Yusuf Cihat Çelik’in şutunda top üstten dışarıya çıktı.

MAÇ BAŞLADI

MAÇA BU 11 İLE BAŞLIYORUZ

Mustafa Gürsel ile yolların ayrılmasının ardından ikinci kez göreve getirilen Ertuğrul Sağlam, Çorum FK maçının 11’inde sürpriz bir isme yer verdi. Sezon öncesinde tavsiyesi ile transfer edilen Kouakou zorlu mücadeleye 11’de başlayacak. Yeşil siyahlılarda kalede Gökhan, savunmada Mehmet Yılmaz, Atila, Emir ve Yusuf Abdioğlu, önlerinde Yusuf Cihat ve Vukovic, kanatlarda Ramil ile Candeias, forvete yakın bölgede Amaral, ileride ise Kouakou yer alacak. Harun, Cem, Giorgi, Beridze, Bedirhan, Fofana, Davit, Mesut Can, Burak Öksüz ve Barış ise Sağlam’dan forma bekleyen isimler olacak.

Kocaelispor, Süper Lig’e yükselme Play-Off 1. Tur maçında Çorum Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşıyor. İşte kadrolar...

ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ – KOCAELİSPOR

STAT: Çorum Stadı

HAKEMLER: Emre Kargın, Hakan Karabalcık, Hüseyin Aylak

ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ

1 HASAN HÜSEYİN AKINAY

2 KEREM KALAFAT

3 LOICK LANDRE

5 ZARGO TOURE

6 FERHAT YAZGAN

7 AHMET İLHAN ÖZEK

9 THOMAS VERHEYDT

14 MICHAL NALEPA

20 HAKAN BARIŞ

29 PAULO BARTOLOMEU

39 ERKAN KAŞ

YEDEKLER

87 ALİ TÜRKAN

4 MICHAEL OLOGO

8 ATAKAN AKKAYNAK

10 GÖKHAN KARADENİZ

11 SUAT KAYA

17 EREN AYDIN

30 ADEM DOĞAN

66 MASSIS GÜLÜK

73 SÜLEYMAN LUŞ

79 AHMET SAĞAT

KOCAELİSPOR

35 GÖKHAN DEĞİRMENCİ

4 EMİR ORTAKAYA

8 YUSUF CİHAT ÇELİK

10 DANIEL CANDEIAS

11 CHRISTIAN KOUAKOU

19 ATİLA TURAN

32 MEHMET YILMAZ

41 REİS AMARAL

44 JOSIP VUKOVIC

47 RAMIL SHEIDAEV

55 YUSUF ABDİOĞLU

YEDEKLER

1 HARUN TEKİN

7 CEM EKİNCİ

12 GIORGI KHARAISHVILI

14 GIORGI BERIDZE

21 BEDİRHAN YILDIZ

24 İBRAHİMA FOFANA

38 DAVIT SKHIRTLADZE

45 MESUT CAN TUNALI

53 BURAK ÖKSÜZ

70 BARIŞ ALICI

Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 2-1 (Maç sonucu) - Resim : 1 Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 2-1 (Maç sonucu) - Resim : 2 Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 2-1 (Maç sonucu) - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ