Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Creed filminin hayranlarına müjde! Creed 4 çekimleri için çalışmalar başladı

Michael B. Jordan hayranlarını sevindiren haber geldi. Unutulmaz filmler arasına giren Creed serisinin 4. filmi için çalışmalar başladı. Creed 4 filmi ne zaman vizyona girecek?

Michael B. Jordan hayranlarını

Sinema dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Creed serisi yeni filmiyle hız kesmeden devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz Mart ayında vizyona giren “Creed III: Efsane Devam Ediyor” filmi büyük ilgi görmüştü. Creed hayranlarını sevindiren haber geldi. Efsane film serisinin 4. filmi için çalışmalar başladı.

Michael B. Jordan’ın başrollerinde yer aldığı Creed serisi yeni filmiyle izleyicilerle buluşacak. Sevilen filmin dördüncü versiyonu için çalışmaların şimdiden başladığı belirtildi. Efsane film yapımcısı Irwin Winkler, Michael B. Jordan’ın “Rocky” yan serisi olarak bilinen Creed 4’te hem başrol hem de yönetmen olarak görev alacak.

CREED 4 FİLMİ HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI

Başarılı oyunculuk kariyeriyle adından söz ettiren Michael B. Jordan, ilk yönetmenlik denemesiyle otoriterlerden tam not almıştı. Jordan’ın yönetmenlik koltuğuna geçtiği Creed serisinin ilk 3 filmindeki başarısı dikkat çekti. Film 75 milyon dolarlık bütçeye rağmen dünya çapında 275,3 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı.

Efsane filmler arasında gösterilen Rocky serisinin spin-off filmlerinden biri olan Creed dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Creed 3 filmi, serinin eleştirmenler tarafından övüldüğü popüler yapımlardan biri oldu. Her filmde bir önceki serinin rekorları kırıldı ve daha yüksek puanla olumlu eleştiriler toplandı.

GREVLER YÜZÜNDEN ÇEKİMLER ERTELENDİ

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Winkler, Creed 4 filmi hakkında hayranları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Creed 4 filminin hazırlıklarına başladıklarını duyuran Winkler “Şu anda Creed 4’ü yapmayı planlıyoruz ve gerçekten iyi bir hikayemiz, gerçekten iyi bir olay örgümüz var” dedi.

Bir süredir Hollywood’da devam eden işçi grevleriyle ilgili konuşan Winkler, bu grevler nedeniyle film yapım sürecini ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi. Ünlü yapımcı, merakla beklenen film için muhtemelen bir yıl sonra ön prodüksiyona geçeceklerini belirti. Creed serisinin yeni filmle devam etme ihtimali 3. filmin vizyona girdiği dönemde de çok konuşulmuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pan Yayıncılık'tan ilk kitabı çıkan
Sıradaki Haber Ece Ger kimdir?