CSD COMUNICACIONES VS. MARATHON CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

CSD Comunicaciones vs. Marathon karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. CSD Comunicaciones vs. Marathon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

CSD COMUNICACIONES VS. MARATHON CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

CSD Comunicaciones, son dönemde karışık bir performans sergiliyor. Nisan ayında Municipal ile 0-0 berabere kalıp, Achuapa'ya 1-3 mağlup oldular, ancak Coban Impe'yi 1-0 ve 0-2 yenmeyi başardılar. Mayıs ayında Municipal karşısında 0-3 yenildiler. Ağustos'ta LA Firpo ile 1-1 berabere kaldılar ve Antigua'yı 1-0 yendiler. Alianza'ya karşı 1-0'lık bir galibiyet elde ettikten sonra Coban Impe'yi 2-3 mağlup ettiler. Önümüzdeki maçlarda Marathon ve Tellioz ile karşılaşacaklar, ardından Guastatoya ile oynayacaklar.

Marathon’un performansı son dönemde oldukça değişken. Nisan sonunda CD Victoria'ya 1-0 mağlup oldular, ardından Olancho'yu 2-1 yendiler. Mayıs ayında Genesis'i 0-2 yenip, CD Olimpia'ya 3-1 yenildiler. Haziran ve Temmuz aylarında CD Olimpia ile 2-2 berabere kaldılar ve CD Victoria ile 2-2 berabere kaldılar. Ağustos ayında Alajuelense'ye 3-1 yenildikten sonra CD Olimpia ile 2-2 berabere kaldılar ve Juticalpa'yı 4-1 yendiler. Önümüzdeki maçlarda CSD Comunicaciones, Lobos UPNFM ve LA Firpo ile karşılaşacaklar.

CSD Comunicaciones son dönemde dalgalı bir performans sergiliyor, ancak son maçlarda kazanma alışkanlıklarını kazandıkları görülüyor. Marathon ise genel olarak karışık sonuçlar almış; bazı güçlü rakiplere karşı mağlubiyetler yaşarken, bazı maçlarda da iyi performanslar sergilemiş. CSD Comunicaciones'ın Marathon’a karşı oynayacağı maç, her iki takımın form durumunu netleştirebilir. Marathon’un zorlu maçlardan sonra toparlanma potansiyeli, CSD Comunicaciones karşısında nasıl bir performans göstereceklerini belirleyecektir.

CSD COMUNICACIONES VS. MARATHON MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

CSD Comunicaciones vs. Marathon maçıyla devam ediyor. CSD Comunicaciones vs. Marathon 05.00’da yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

CSD Comunicaciones

Fredy Alexander Perez Chacon, Gerardo Gordillo, Jose Carlos Pinto Samayoa, Carlos Mejia, Stheven Adan Robles Ruiz, Jose Contreras, Erick Gonzalez, Antonio Amenabar, Jose Corena, Azarias Londono, Diego Casas.

Marathon

Cesar Samudio, Kenny Bodden, Alexy Vega, Isaac Castillo, Gerson Chavez, Ivan Edgardo Lopez Cano, Javier Rivera, Francisco Enrique Martinez, Juan Anangono, Javier Antonio Arriaga Chavez, Felix Crisanto.

Kaynak: Senem Çalışkan