Cübbeli Ahmet Hoca FLAŞ AÇIKLAMA: Cübbeli Ahmet Hoca İsmailağa Cemaatinden Neden Atıldı? Ahmet Mahmut Ünlü Kovuldu Mu?

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü İsmailağa Cemaati'nden atıldı. X hesabından gelen mesajda cemaatle hiçbir ilgisinin kalmadığı söylendi. Peki, Cübbeli Ahmet Hoca İsmailağa Cemaati'nden neden atıldı? İşte yanıtı..

Cübbeli Ahmet Hoca FLAŞ AÇIKLAMA: Cübbeli Ahmet Hoca İsmailağa Cemaatinden Neden Atıldı? Ahmet Mahmut Ünlü Kovuldu Mu?

İsmailağa Cemaati Cübbeli Ahmet Hoca flaş açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Cübbeli Ahmet Hoca açıklama yapıldı. İsmailağa Cemaati’nin X hesabından yapılan açıklamada Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kararı verildi. Paylaşımda, "Yapılan istişarelere rağmen tavrını değiştirmemekte ısrar ettiği” bilgisi verildi. Peki, Cübbeli Ahmet Hoca İsmailağa Cemaati'nden neden atıldı? İşte o açıklama..

Cübbeli Ahmet Hoca FLAŞ AÇIKLAMA: Cübbeli Ahmet Hoca İsmailağa Cemaatinden Neden Atıldı? Ahmet Mahmut Ünlü Kovuldu Mu? - Resim : 1

CÜBBELİ AHMET HOCA İSMAİLAĞA CEMAATİNDEN NEDEN ATILDI?

İsmailağa Cemaati X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda gerçek adı Ahmet Mahmut Ünlü olan Cübbeli Ahmet Hoca'nın cemaatle hiçbir bağının kalmadığı belirtildi. Yapılan istişarelere rağmen tavrını değiştirmemekte ısrar ettiği söylendi. "İhvânımızı ve kamuoyunu yanlış biçimde yönlendirmeyi sürdüren Cübbeli Ahmet Hoca, söz ve davranışlarıyla tarîkatımıza ve hizmetlerimize zarar veren biri hâline gelmiş ve Hasan Efendi (Kuddise Sirruhû) Hazretlerimizin şeyhliğini kabul etmemiştir. Bu gerçeğe binaen kendisinin tekkemiz ve cemaatimizle hiçbir ünsiyetinin kalmadığını, görüş ve açıklamalarının cemaatimiz açısından hiçbir bağlayıcılığının bulunmadığını ihvânımıza ve tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi. Cübbeli Ahmet Hoca ise, “Yazıyı dün koyacaklarmış, ben hastaneye gidince koymamışlar. Ölecek miyim diye beklemişler, acımışlar bana. Ölmeyince yayımlamışlar. Sağcı solcu bütün medyaya vermişler. Bunlar tarikatın dibine dinamit koyuyor” dedi.