Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Culpa Mia Filmi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler? IMDB Puanı

Kısa bir süre önce beyaz perdede izleyici ile buluşan ‘Culpa Mia’ isimli film, son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından biri olarak öne çıktı. Filmi henüz seyretmemiş olan sinema severler, yapıma dair araştırmalarını hızlandırdı. Bizler de o kişiler için Culpa Mia’nın merak edilenlerini ele aldık.

Kısa bir süre önce

Farklı hayatlara konuk olmak, farklı bakış açıları edinmek, hayata daha farklı perspektiflerden yaklaşmak isteyenler sıklık ile sinemaları ziyaret ederler. Kendi beğenileri doğrultusunda vizyonda olan filmleri seyretmeyi hobi haline getirmiş olan birçok kişi, güncel film listelerini de yakından takip ederler.

Günümüz gelişen teknolojisi ile birlikte sinema filmleri yaşam alanlarından da yakından takip edilebilmektedir. Özellikle kış günlerinde iyi bir alternatif arayan kişiler, sıklık ile film geceleri düzenlerler. Bu kapsamda son dönemlerde birçok kişi tarafından arama motorlarında sorgulanan filmlerden biri de Culpa Mia olarak öne çıkmıştır. Yakın zaman önce vizyona girmiş olan bu filmi henüz seyretmemiş olanlar, filmin hangi türde olduğunu, hangi konuyu işlediğini ve oyuncu kadrosunda yer alan isimleri merak etmektelerdir.

‘Culpa Mia’ isimli filmin içeriğini merak edenler için düzenlemiş olduğumuz bu yazımızda, filme dair tüm ayrıntılara yer verdik. İşte Culpa Mia’nın oyuncu kadrosuna, konusuna, IMDB puanına ve diğer özelliklerine dair tüm merak edilenler…

CULPA MIA NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

‘Culpa Mia’ isimli film, 8 Haziran 2023 tarihinde sinema severlerin beğenilerine sunulmuştur.

CULPA MIA NEREDEN İZLENİR?

Geçtiğimiz yılın ortasında sinema severler ile buluşturulan Culpa Mia, Amazon Prime tarafından yayınlanmıştır. Film, bir İspanyol yapımıdır.

CULPA MIA’NIN YÖNETMENİ KİM, TÜRÜ NE?

Amazon Prime’ın ‘dram’ kategorisinde yer alan Culpa Mia, Domingo Gonzalez’in yönetmenliğinde çekilmiştir. Filmin senaryosuna da katkıda bulunan Gonzales, Mercedes Ron ile iş birliği yapmıştır.

CULPA MIA’NIN KONUSU NE?

1 saat 57 dakika süren Culpa Mia, vizyona girmiş olduğu dönem içerisinde yalnızca oyuncu kadrosu ile değil etkileyici konusu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Dram temalı filmin konusu, sinema severleri derinden etkilemiştir.

Birtakım sorunlardan ötürü sevgilisini, arkadaşlarını hatta yaşadığı şehri ardında bırakmak durumunda kalan Noah, annesinin yeni kocasının malikanesine taşınır. Üvey babasının oğlu Nick ile tanışan Noah, ilk etapta üvey kardeşi ile hiç anlaşamaz. Ancak zaman içerisinde aralarında farklı bir çekimin oluştuğunu fark eden ikili, sancılı mizaçlarının da etkisi ile değişen hayatlarına şahitlik etmeye başlar. İki gencin hayatı, beklemedikleri anda oluşan aşk duygusundan ötürü alt üst olacaktır. İkilinin gizli ve tehlikeli aşkı, yeni sorunları da beraberinde getirecektir.

CULPA MIA’NIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Amazon Prime’ın dram temalı filmi Culpa Mia’nın oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve o isimlerin canlandırdıkları karakterler şu şekilde özetlenebilir:

  • Nicole Wallace- Noah
  • Gabriel Guevara- Nick
  • Marta Hazas- Rafaella
  • Adriana Ubani- Anna
  • Fran Berenguer- Ronnie
  • Victor Varona- Lion
  • Eva Ruiz- Jenna
  • Ivan Sanchez- William

CULPA MIA’NIN IMDB PUANI KAÇ?

2023 yılının ikinci yarısının en çok konuşulan Amazon yapımlarından olan İspanyol Culpa Mia, günlerce sinema gündeminden düşmemiştir. Ancak bu denli ses getiren bir film puanlamada rakiplerinin bir hayli gerisinde kalmıştır.

Güncel verilere bakıldığında Culpa Mia’nın IMDb puanında geçtiğimiz yıla göre bir değişiklik olmamıştır. İspanyol film sinema severler tarafından 10 üzerinden 6,5 puan almıştır. Birçok izleyiciye ve eleştirmene göre ise filmin hakkı bu ortalamanın çok daha üzerindedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda yapılan TEKNOFEST
Sıradaki Haber Adana TEKNOFEST Etkinlik Saatleri 2024: Teknofest Ne Zaman Bitiyor? Teknofest Saat Kaçta Bitiyor?