Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cuma Karavar da görevden alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran öncesi göreve atanan danışmanlarının tamamının görevine son verdi. Kocaeli’den Cuma Karavar da görevinden alındı

CHP Genel Başkanı Kemal

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Türk siyasetinin en çok konuşulan partisi CHP oldu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mağlubiyetinin ardından en çok eleştirilen isim oldu. Kendisine yönelik istifa çağrılarının da yapıldığı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak MYK’sını yeniledi. Tüm MYK üyelerinin istifalarını aldı, yerine yenilerini getirdi.

HEPSİNİ GÖREVDEN ALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir önemli karar daha aldı. 4 Haziran 2023 tarihinden önce danışman ve başdanışman olarak görevlendirilen tüm isimleri görevden aldı.yeniden yapılanma süreci içine giren Kılıçdaroğlu, CHP Basın Biriminden açıklama yayınladı ve “CHP adına yaptıkları çalışmalar için her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

CUMA KARAVAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanlarından biri de Kocaeli’den Cuma Karavar’dı. Cuma Karavar, Kemal Kılıçdaroğlu’na Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesiyle ilgili başdanışmanlık yapıyordu. CHP’den yapılan açıklamaya göre başdanışman olan isimler de görevden alındı. Bu durumda Cuma Karavar’ın da başdanışmanlık görevi sona ermiş oldu.

4 GÜN SONRA GÖRÜŞMÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cuma Karavar arasında son görüşme 14 Mayıs seçimlerinin hemen ardından, 18 Mayıs’ta gerçekleşmişti. Cuma Karavar seçimin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmiş ve seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

BİLDİRİM YAPILMADI

Ancak edinilen bilgilere göre danışman ve başdanışmanlık görevlerini yürüten isimlere Kemal Kılıçdaroğlu ya da CHP Genel Merkezi tarafından herhangi bir telefon açılmadı, net bir bilgilendirme yapılmadı. Ancak şimdilik görünen o ki, Cuma Karavar da görevden alınan danışmanlar arasında yer alıyor.