Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 YENİ: 31 Mayıs 2024 Güzel Anlamlı Resimli Cuma Mesajları! Instagram, Facebook, WhatsApp Cuma Mesajları En Güzelleri

31 Mayıs Cuma gününün gelişiyle cuma mesajları en güzelleri araştırılıyor. Mübarek Cuma gününü karşılamanın mutluluğunu yaşayan Müslümanlar sevdikleriyle paylaşabileceği güzel anlamlı resimli cuma mesajlar inceliyor. İşte WhatsApp, Facebook, Instagram hesaplarında paylaşabileceğiniz hiç görülmemiş cuma mesajları..

31 Mayıs Cuma gününün

Milyonlarca vatandaşın gündemi cuma mesajları ayetli örnekler oldu. 31 Mayıs Cuma gününe kavuşan vatandaşlar bu mübarek günde sevdikleriyle paylaşabilecekleri hiç görülmemiş cuma mesajları araştırmasına başladı. Arama motorlarında cuma mesajları en güzelleri, cuma mesajı anlamlı sorgulamaları yapıldı. Mayıs ayının son cuma günü sevdiklerinizle paylaşacağınız cuma mesajları resimli 2024 yeni mesajlar burada İşte güzel anlamlı resimli cuma mesajları..

GÜZEL ANLAMLI RESİMLİ CUMA MESAJLARI

Cumanızı en içten dileklerimle kutlar, Allah`ın bereketinin, sevgisinin ve korumasının üzerinizde olmasını dilerim. Hayırlı Cumalar!

Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma! Hayırlı cumalar dilerim.

Her Cuma olduğu gibi, bugün de hayatınıza bereket, huzur ve neşe getirmesini dilerim. Allah`ın rahmeti, sevgisi ve koruması hep üzerinizde olsun. Hayırlı Cumalar!”,

Bu mübarek Cuma gününde, Allah sizi ilahi rehberliği, koruması ve bereketiyle bereketlesin. Cuma Mübarek olsun.

CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 YENİ

Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise ,Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.

Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin

Cuma namazımızı kılmak için bir araya geldiğimizde dünyamızda barış, birlik ve uyum için dua edelim. Herkese Mübarek cuma’lar.

Cuma’nın ışığı kalbinizde parlasın ve hayatınızı neşe, sevgi ve şefkatle doldursun. Mübarek ve güzel bir Cuma geçirin!

Bu Cuma’yı Allah’ın bize bahşettiği nimetlerin bir hatırlatıcısı olarak kutlayalım. Hayatımda olduğun için çok mutluyum, sevgili eşim. Cumamız Mübarek olsun. Cuma bereketiyle sevgimizi mübarek kıl, Allah bize tüm zorlukları birlikte aşabilme gücü versin.