Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur Karakadılar aday adayı olacak mı?

2019 yerel seçimlerinde Kartepe Belediye başkan adayı olan CHP’li Cumhur Karakadılar bir kez daha aday olup olmadığını gazetemize açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde Kartepe

31 Mart  tarihinde yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürerken aday adayları da bir bir ortaya çıkıyor. CHP’nin ilimizdeki önemli isimlerinden Kartepe eski ilçe başkanı, partinin 2019 seçimlerindeki belediye başkan adayı Cumhur Karakadılar aday adaylığı hakkında gazetemize konuştu.

“BU İŞLER GENÇLERE YAKIŞIYOR”

Adaylık niyetinin olmadığının altını çizen Karakadılar, “İlçe başkanlığı, belediye başkanı adaylığı, milletvekili aday adaylığı yaptım. Artık siyaseti gençler yapsın. Bu işler artık gençlere yakışıyor.

“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIM”

Genel başkanımız da genç. Partide eski insanlar pek bir yere gelemedi. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların bir yerlere gelmesi lazım. Ben partili olarak maddi manevi her zaman çıkan adayın yanında olacağım” dedi.

2019 YEREL SEÇİMLERİ

Karakadılar 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Kartepe belediye başkan adayı olmuştu. AK Partili Mustafa Kocaman ile yarışan Cumhur Karakadılar yüzde 28 oranında oy almıştı.