Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazzeli kardeşlerimiz 364 gündür direniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti “Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, programın 6 Eylül’den beri sahada olduklarını belirterek, bu sürecin partinin birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini vurguladı.

“GÜVEN VE DESTEK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Konuşmasında Erdoğan, “Türkiye Buluşmaları, AK Parti’nin milletin gönlündeki yerini bir kez daha kanıtlamıştır. Vatandaşlarımız, sorunların çözümünde ilk olarak partimize güveniyor. Muhalefet partilerine olan güvensizlik ise artıyor. Bu desteklerin kıymetini biliyoruz ve bunu boşa çıkarmamak için kararlıyız” dedi.

“KONGRELERİ ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Kongre sürecinin büyük bir kucaklaşmaya dönüşeceğini ifade eden Erdoğan, “Yeni isimlerle kadrolarımızı güçlendireceğiz. Kongrelerimizi sadece parti içi bir faaliyet değil, milletimizle birlikte geleceği inşa edeceğimiz bir şölene dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

“GAZZE HALKI KAHRAMANCA DİRENİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında uluslararası çatışmalara da değindi. “İsrail’in Gazze halkına yönelik saldırıları son bir yılda 50 bine yakın masum insanın ölümüne yol açtı. Ancak Gazzeli kardeşlerimiz, tüm imkansızlıklara rağmen direnişlerini sürdürüyor. Türkiye, Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmayı sürdürecektir” dedi.

“İSRAİL’İN HEDEFİ AÇIK”

Erdoğan, “İsrail’in niyeti bellidir; Batılı güçler bu durumu bildikleri halde seslerini çıkarmaktan kaçınıyor. Türkiye olarak, Filistin halkının yanında durmaya devam edeceğiz. Kendi topraklarında saldırılara maruz kalanların yanında yer almakta kararlıyız” ifadelerini kullandı.

“MUHALEFET KOLTUK KAVGALARIYLA MEŞGUL”

Son olarak muhalefetin durumuna değinen Erdoğan, “Muhalefet sürekli koltuk kavgalarıyla meşguldür. Seçimlerde yaşadıkları hezimetleri unutarak, tekrar birbirleriyle kavga ediyorlar. Biz, bu tartışmalara aldırmadan, millete hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.