Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik atamalar! O bakanlıkta ciddi revizyon var…

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yeni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinede yaptığı değişikliğin bir benzerini Külliye’de de gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

O BAKANLIKTA CİDDİ REVİZYON

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararıyla kamuda çok sayıda üst düzey atama da gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları Vedad Gürgen ile Refik Tuzcuoğlu görevden alındı. Ömer Bulut ile Burak Demiralp, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları oldu.

ATAMALAR RESMİ GAZETE’DE

Buna göre Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’na Hakkı Durmaz,
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü’ne Bekir Keleş, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı olan Metin Kıratlı ise Anayasa Mahkemesi Üyesi olarak atandı.
Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar görevden alınarak yerine Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bensiz atandı.
TOKİ Başkanlığı’na Mustafa Levent Sungur, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ne Hakan Gedik, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne ise Veli Tuçez atandı.
Son olarak Tokat Valiliği’ne Abdullah Köklü atandı.