Cumhuriyetin 100. yılında Başiskele’deki bu zirve çok konuşulacak!

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü 1 Kasım’da gerçekleştirecekleri ‘Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi’ programını tanıttı. Programda konuşan Özlü, “Bu zirve kariyerde zirveyi hedefleyen gençlerin kariyerine önemli katkılar sunacak” dedi.

Cumhuriyetin 100. yılında Başiskele’deki bu zirve çok konuşulacak!

Başiskeleli gençlerin ve üniversite öğrencilerinin donanımlarını arttırmak, istihdamına katkı sunmak için Başiskele Belediyesi tarafından 2’ncisini düzenlenecek olan ‘Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi’ programı Antik Köfte’de tanıtıldı. Basın mensuplarını ağırlayan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, programın detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Zirvenin ilk oturumunun moderatörlüğünü ise Yasin Özlü gerçekleştirecek.

“GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Programda konuşan Yasin Özlü, “4,5 yıl önce bu yola çıkmıştık. Milletimizin takdiri ile güzel işler yaptık. Bu işe girdiğimiz zaman gördümki, belediyecilik çetin bir işmiş. Bütün enerjimizi, çıraklık dönemindeki bilgilerimizi Başiskele’ye yansıttık. Başiskele olarak belediyecilikte birçok noktada farklı projeler ortaya koyduk.

“GENÇLERİN YASİN ABİSİ OLDUM”

Belediyelerin birbirinden ayrışacağı yerlerin gençlik ve kadınlarla ilgili yapılan işlerdir. Ben bu işlerin yol, yapı gibi işlerden daha değerli olduğunu düşünüyorum. Başiskele’de gençlerin ‘Yasin abisi’ oldum. Başiskele’de genç olmayı farka dönüştürdük. Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezini yaptık. Önümüzdeki hafta ilk programımızı orada yapacağız.

ZİRVE DOLU DOLU GEÇECEK

İlkini geçen sene gerçekleştirdiğimiz Kariyer Zirvesi programının 2’ncisini yeni gençlik merkezimizde yapacağız. ‘Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi’ programımız dolu dolu geçecek. Bu zirve kariyerde zirveyi hedefleyen gençlerin kariyerine önemli katkılar sunacak. Gençlerimiz bu programda aldıkları küçük bir ışık ile geleceklerini şekillendirecek” dedi.

TOPLAM 8 OTURUM

İlk kez Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek olan ‘Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi’nde iş insanları başta olmak üzere siyasetten, basın camiasına başarılı ve alanında önemli şahsiyetler gençlerle bir araya gelecek. Toplam 8 oturumdan oluşacak zirvenin moderatörlüğünü Gazeteci Cem Öğretir yapacak.

Cumhuriyetin 100. yılında Başiskele’deki bu zirve çok konuşulacak! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ