Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Daha başlamadan fenomen oldu! Herkes yeni dizi İnci Taneleri’ni konuşuyor… Başrolde Hazar Ergüçlü’nün olay dansı var!

Geçtiğimiz günlerde iki fragmanı birden yayınlanan yeni dizi İnci Taneler, daha başlamadan sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle Hazar Ergüçlü’nün dansı, sosyal medyayı adeta salladı. Peki, İnci Taneleri ne zaman başlayacak, konusu ne? İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz günlerde iki fragmanı

Yeni dizilerin peş peşe yayına girdikleri şu günlerde henüz başlamamış ancak tanıtım videoları dönmeye başlayan projeler de sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Bu sürecin en merak edileni ise İnci Taneleri oldu.

Geçtiğimiz hafta iki tanıtım videosu ile birden gündeme gelen İnci Taneleri, kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Özellikle ikinci fragmana dansı ile damgasını vuran Hazar Ergüçlü’nün gerçekçi oyunculuğu, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Şu an için tanıtım videoları ile gündemden düşmeyen İnci Taneleri’nin ne zaman başlayacağı da pek çok kişi tarafından merak edildi. İşte yeni diziye dair tüm gelişmeler…

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hazar Ergüçlü’nün pavyonda çalışan ‘Dilber’ isimli bir karaktere hayat vereceği İnci Taneleri, usta sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıktı. Kadın cinayetlerine dikkat çeken bir konuya sahip olacağı tahmin edilen dizi için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Kulislerden gelen bilgilere göre ise dizinin ocak ayı içerisinde izleyici ile buluşturulacağı tahmin ediliyor.

ŞARKI DİLLERE DOLANDI

Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin ‘Gemileri Yakarım’ isimli şarkıda yaptığı dans, son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almaya devam ediyor. Ergüçlü’nün rolünün hakkını verdiğini savunan birçok sosyal medya kullanıcısı dizinin yayınlanmasını sabırsızlık ile beklerlerken şarkıyı seslendiren Sincanlı Erkal da birçok kişi tarafından merak edildi.

Erkal Soner’in seslendirdiği şarkı kısa bir süre içerisinde YouTube’da milyonlarca kişi tarafından dinlendi. Bu gelişmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Erkal Soner, duygularını şu şekilde ifade etti: “Ben bile şok oldu. Şarkı bir anda patladı ve milyonları aştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana… Hollanda’dan, Belçika’dan, Danimarka’dan… Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor.”