Damla Can evlendi mi? Damla Can kimdir? Survivor 2024 All Star Damla Can kaç yaşında? Damla Can nereli?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Damla Can kimdir? Survivor 2024 All Star Damla Can kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Evli mi, çocuğu var mı, hangi yıl şampiyon oldu?

Damla Can evlendi mi? Damla Can kimdir? Survivor 2024 All Star Damla Can kaç yaşında? Damla Can nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'da geçmiş yılların şampiyonlarından biri olan Damla Can yeniden yer alıyor. Peki, Survivor Damla Can kimdir? Survivor 2024 All Star Damla Can kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Evli mi, çocuğu var mı, hangi yıl şampiyon oldu?

DAMLA CAN KİMDİR?

Survivor 2024 All Star Damla Can Kimdir? Survivor 2024 All Star yarışmacısı Damla Can, 1990 yılında doğmuştur. Küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe olan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitmen olarak görev yapmaktadır. Jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilenen Can, aynı zamanda aktif bir şekilde sosyal medyada içerikler paylaşarak dikkat çekmektedir. Damla Can, Survivor yarışmasına ilk kez 2016 yılında katılmış ve büyük bir performans sergileyerek finale kadar gitmiştir, ancak finalde şampiyonluğu kaçırmıştır. 2018 yılında tekrar Survivor'a katılarak izleyicilerin beğenisini kazanmış ve Survivor Panorama programında yorumculuk yapmıştır. Damla Can nereli sorusu aramam motorlarından çok merak edilen konuların başında geliyor. Damla Can'ın doğum yeri İstanbul'dur.

DAMLA CAN EVLENDİ Mİ?

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Damla Can'ın, uzun süredir oyuncu Damla Can sevgilisi Tolga Mendi ile birlikte olduğu bilinmektedir. Damla Can evlendi mi? Ancak bu bilgilere göre Damla Can'ın evli olduğu veya çocuğu olduğuna dair herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır. Damlacan Instagram aktif olarak kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ