Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dandadan 2. bölüm yayın tarihi açıklandı! Ne zaman? Saat kaçta? Hangi Platformlarda? Geçtiğimiz sezon ne olmuştu sezon özeti…

Şimdiye kadarki en kötü lanet. Dandadan’ın 2. bölümü tuhaflığı bambaşka bir boyuta taşıyacak ve hayaletlerin uzaylılarla çarpıştığı, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir kaosun ortasına dalacağız. Dandadan 2. bölüm yayın tarihi açıklandı! Ne zaman? Saat kaçta? Hangi Platformlarda? Geçtiğimiz sezon ne olmuştu sezon özeti…

Şimdiye kadarki en kötü

Dandadan’ın 2. bölümü tuhaflığı bambaşka bir boyuta taşıyacak ve hayaletlerin uzaylılarla çarpıştığı, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir kaosun ortasına dalacağız. Momo Ayase ve Ken Takakura kendilerini daha önceden tuhaf koşulların içinde bulmuşlardı; doğaüstü karşılaşmalarından doğan tesadüfi bir ortaklık.

BİR SONRAKİ BÖLÜM UNUTULMAZ OLACAK

Yolculukları devam ederken, daha şaşırtıcı anlar, beklenmedik güçler ve en cesurları bile şaşkına çevirecek tuhaf varlıkların iniş çıkışlarıyla karşılaşacaksınız. Garip ittifaklar, gizemli güçler ve bir tutam komik kaos, bu sonraki bölümün unutulmaz olacağına söz veriyor. Emniyet kemerlerinizi bağlayın çünkü vahşi macera daha yeni başladı.

Animenin 1. bölümünde görülen Dandadan ana karakterleri Ken Takakura ve Momo Ayase

DANDADAN 1. BÖLÜM ÖZETİ

Anime, Momo’nun erkek arkadaşıyla tartışmasıyla başlıyor ve sonunda ayrılmalarına yol açıyor. Okuldaki geri kalan zamanlarında, sınıfta zorbalığa uğrayan Ken’i fark edene kadar ayrılıktan rahatsız oldu. Kısa bir karşılaşmanın ardından Ken, Momo’ya yaklaştı ve dünya dışı meseleleri, özellikle de UAP’leri (Tanımlanamayan Hava Olayları) konuştu. Momo, hayal kırıklıklarını Ken’e çıkardı ancak daha sonra özür diledi ve uzaylılara inanmadığını ama hayaletlere inandığını açıkladı. Bu açıklama Ken’in gülmesine ve hayaletlerin varlığını reddetmesine neden oldu. İkili daha da yoğun bir şekilde tartışmaya başladı.

Sonunda bir bahis yaptılar: Kaybeden diğerinin gofer’ı olacaktı. Ken gerçek bir UAP’nin varlığını kanıtlamaya yemin ederken, Momo ona gerçek bir hayalet göstermeyi amaçlıyordu. İlk kim başarılı olursa kazanacaktı. Ken, Momo’yu terk edilmiş Nagi Hastanesi’ne gönderdi ve bunun UFO’lar için bir sığınak olduğunu iddia etti. Eğer çatıya çıkıp UFO çağırırsa kaçırılacağına inanıyordu. Bu arada Ken, ruhsal bir sıcak nokta olarak bilinen terk edilmiş bir tünele gitti. Momo, daha önce hiç hayalet görmemiş olmasına rağmen büyükannesinin bir medyum olması nedeniyle onlara karşı dikkatli olacak şekilde yetiştirildiğini açıkladı. Büyükannesinin bakımı altında büyüyen Momo, küçük yaştan itibaren garip ritüeller yapmaya zorlanmıştı.

Bu ritüeller, okulda sevdiği çocuk da dahil olmak üzere diğer çocukların onunla dalga geçmesine neden oldu. Bu, Momo ile büyükannesi arasında bir anlaşmazlığa yol açtı. Ancak, sonunda büyükannesinden hoşlanmadığını fark etti – sadece diğer çocukların ailesiyle nasıl alay ettiğine içerliyordu. Bu olurken Ken tünelde bir hayalet büyükanneyle karşılaştı, bu onu korkuttu ve çıkışa doğru koşmasına neden oldu. Hala onunla iletişim halinde olan Momo, büyükanneye karşı yarışı kaybetmemesi gerektiğini, aksi takdirde lanetleneceğini söyledi. Aniden Ken ile iletişimini kaybetti. Hastaneden ayrılmaya çalışırken üç gizemli figürle karşılaştı. Momo daha sonra Serpo gezegeninden gelen Serpoianlar olarak bilinen uzaylılar tarafından kaçırıldı.

Serpoialılar yalnızca erkeklerden oluşan bir ırktı ve gezegenlerinin çoğalmasına yardımcı olmak için Momo üzerinde testler yapmak istiyorlardı. Serpoialılar deneylerine başlamadan önce, hayalet büyükanneye karşı yarışı kaybeden ve lanetlenen Ken, aniden Momo’nun olduğu yere ışınlandı. Ken, büyürken hiç arkadaşı olmadığını ve her zaman uzaylıların onunla arkadaş olmasını umduğunu söyledi. Sürekli zorbalığa uğramıştı, ancak onu savunan tek kişi Momo’ydu ve bu da onda onu koruma ihtiyacı uyandırdı. Ne yazık ki, Serpoianlar çok güçlüydü ve onu hemen alt ettiler.

Momo daha sonra büyükannesiyle yaptığı tartışmayı hatırladı, büyükannesi bir zamanlar yaptığı ritüellerin tüm olumsuz güçleri uzaklaştırmak için olduğunu açıklamıştı. Bu anı onun psişik güçlerini uyandırdı. Momo, yeni keşfettiği yetenekleriyle Serpoian’ların UFO uzay gemisini devirdi. Ancak, karşılaşmaları sona ermek üzereyken hayalet büyükanne tekrar belirdi ve Ken’in üzerindeki lanetinin, onu tünelde yenene kadar kalkmayacağını söyledi.Animenin 1. bölümünde görülen Dandadan uzaylıları Serpoianlar

DANDADAN 2. BÖLÜM YAYIN TARİHİ

İkinci bölüm 10 Ekim 2024 Çarşamba günü Pasifik Saati (PT) ile 07:30’da yayınlanacak.

Uluslararası izleyiciler için yayın saatleri ve programı, bulundukları saat dilimine göre değişmektedir.

DANDADAN BÖLÜM 2 YAYIM TARİHİ SAAT DİLİMLERİ10 EKİM, ZAMAN
JST (Japon Standart Saati)23:30
GMT+822:30
ET (Doğu Saati)10:30 sabah
CT (Merkezi Saat)09:30 sabah
GMT (Batı Avrupa Saati)2:30 pm
CET (Orta Avrupa Saati)16:30
IST (Hindistan Standart Saati)Akşam 8

Dandadan aşağıdaki platformlarda mevcuttur:

DANDADAN PLATFORMU:
Çıtır rulo
Netflix
Hulu

Bulunduğunuz bölgeye göre bulunabilirlik farklılık gösterebilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği
Sıradaki Haber Mezarda kefen ne zaman çürür? Cem Garipoğlu mezarda kefen yok olur mu? Mezarda kefen kaç yılda yok olur?