Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Daniel Candeias: Evimizdeki maçı kazanmak zorundayız

Kocaelispor’un Portekizli yıldızı Candeias, Adrien Silva transferi ve Boluspor maçı ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı 

Bu haberin fotoğrafı yok

BU LİGDE FİZİKSEL GÜÇ ÖNE ÇIKIYOR

Kocaelispor’un başarılı futbolcularından Daniel Candeias, Boluspor maçı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Çok kaliteli bir takım olduklarını ve Boluspor karşısında da kazanacaklarına inandığını belirten Candeias şu şekilde konuştu: Takım olarak kalitemizin farkındayız. Son iki maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Asıl önemli olan ise bunu seri haline getirerek devam ettirebilmek. Boluspor karşısında evimizde kazanmak zorundayız. Süper Lig’de kaliteli oyuncular ve oyun kalitesi daha yüksek. Bu ligde biraz daha fiziksel güç üzerine bir oyun var. Ama biz de oyun ve insan olarak kaliteli isimlerden oluşan bir takımız” dedi. 

TARAFTARIMIZ ADETA 12. OYUNCUMUZ

Burada olduğum için çok memnun ve mutluyum. Buraya ilk geldiğim günden itibaren bana gösterdikleri ilgi ve sevgi için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iç sahada evimizi bir kale haline getirmeye çalışıyorlar. Ayrıca taraftarlarımız stadyumu tamamen doldurduğunda burada maç kazanmak bizim için çok daha kolay olacak. Onlar adeta 12. oyuncu gibi bize destek oluyorlar. Evimizde oynadığımız tüm maçlarda stadı dolu görmek istiyorum. Taraftarlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var.