Darıca adaylığı hakkında konuştu: İki ilçe arasında kararsızım

Genel seçimlerde CHP’den 5. Sıra milletvekili adayı olan Serap Çakır, Darıca Belediye Başkan adayı olarak belirlendiği iddialarına yanıt verdi. Çakır, “Net bir şey yok, Aslında Gebze'yi istiyorum” derken Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı ise, “Serap Çakır yüzde 90 Darıca adayımız. Ben bu konuda netim” dedi

Darıca adaylığı hakkında konuştu: İki ilçe arasında kararsızım

Gelecek Partisi’nde dün önemli bir toplantı vardı. Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı ve tüm ilçe başkanlarının bulunduğu toplantıda Gelecek Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Alpaslan Yılmaz ve Serap Çakır da vardı. Toplantı sonrası kent gündemine 31 Mart 2019 seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olan 14 Mayıs tarihinde ise CHP listesinden milletvekili adayı olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Çakır’ın Darıca belediye başkan adayı olarak belirlendiği iddiaları düştü.

“2 İLÇE ARASINDA KARARSIZIM”

İddialar sonrası gazetemize açıklalarda bulunan Serap Çakır, düşünme aşamasında olduğunu dile getirerek, “Dün akşam toplantıda il başkanımızın bana Darıca teklifi geldi. Ama ben düşünme aşamasındayım. Eylül ayının sonuna kadar enine sonuna düşüneceğim. Çünkü ilçe konusunda kararsızım. Aslında Gebze ilçesini istiyorum. Adaylığım hakkında çok şey konuşuluyor, ama henüz aday olarak belirlenmedim” dedi.

“BU KONUDA NETİM”

Konu ile ilgili görüşünü aldığımız Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı ise Darıca adaylarının Serap Çakır olduğunu ifade ederek, “Darıca’da adayımız yüzde 90 olarak Serap Çakır. Ben bu konuda oldukça netim. Kendisine de söyledim. Kazanabileceğimiz yerlerdeki adaylarımız belli. Önemli olan seçimi kazanmak. Gebze’de aday yoğunluğu Darıca’ya göre daha fazla oluyor. Çakır’ın Darıca’da şansı daha yüksek” dedi.

“KÖRFEZ VE DARICA ADAYLARIMIZ BELLİ"

Körfez, Çayırova adaylarının da net olduğunu ileriki günlerde açıklayacaklarını ifade eden Arabacı, “Büyükşehir için ise bir profesör ile konuşuyoruz. Tabi diğer ittifak bileşenlerimiz ile de görüşeceğiz. İYİ Parti yola kendisi devam edeceğini söyledi. Gönül isterdi ki beraberlik devam etsin” ifade etti.