Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıca iki kez geriye düştü, geri döndü! “2-2”

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlebirliği şampiyonluk adayı Erbaaspor’u konuk etti. Son bölümleri müthiş geçen karşılaşma 2-2 sona erdi.

3. Lig 2. Grup’ta

ERBAA’NIN GOLÜ MEHMET TOSUN’DAN

Ağır bir zemin üzerinde oynanan maçın ilk yarısını Tokat ekibi 1-0 önde tamamladı. Maçın 43. dakikasında Darıca’da Furkan Doğan topu sahasından çıkarmak istedi ve uzun göndermek istediği top rakibinden döndü. Topu kazanan, Belediye Derincespor’un eski futbolcusu Mehmet Tosun hafif sol çaprazdan kaleye şut çekti ve eski takım arkadaşı Volkan Mert Korkmaz’ı sağ köşeden avladı. “0-1” İlk yarıda başka gol olmadı.

AĞIR ZEMİN İLE DE MÜCADELE EDİLDİ

Mücadelenin ikinci yarısında futbolcular hem birbiri ile hem de ağır zeminle mücadele etti. Bitime 15 dakika kala Darıca’nın beraberliği geldi. Soldan yapılan ortada Emirhan Tak’ın kafa vuruşunda top Onur Behiç’in uzanamayacağı yerden ağlara gitti. “1-1” Heyecan fırtınası son dakikalarda da devam etti. 4 dakika kala Volkan Mert’in kurtarışının ardından Erbaa korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Tayyip Kanarya yakın mesafeden fileleri buldu. “1-2”

YASİN UZUNOĞLU PUANI GETİRDİ

Golden 2 dakika sonra Darıca Gençlerbirliği bir kez daha beraberliği yakaladı. 89. dakikada ceza sahası dışından kendisinden gelen topu bekletmeden kaleye gönderen Yasin Uzunoğlu golü attı. Savunmaya çarpan topun filelerle buluşmasının ardından Darıca futbolcularının sevinçleri görülmeye değerdi. Maçta başka gol olmadı ve Darıca Gençlerbirliği haftayı 11 puan ile 11. sırada tamamladı.