Darıca Kalespor, Eymen’i de Süper Lig’e gönderdi

Yetiştiricilik misyonuyla bölgenin rol model futbol kulübü olan Darıca Kalespor süper lige oyuncular kazandırmaya devam ediyor.

Darıca Kalespor, Eymen’i de Süper Lig’e gönderdi

DÖRDÜNCÜ TRANSFER

2023 yılında 2012 doğumlu sporcusu Muhammed Eymen Kaya’yı Beşiktaş’a, 2011 doğumlu sporcusu Emre Ekrem Aytan’ı Fenerbahçe’ye, 2013 doğumlu sporcusu Şener Ekrem Albayrak’ı Beşiktaş’a kazandıran Darıca Kalespor önceki gün de 2011 doğumlu stoperi Taha Koyuncuoğlu’nu süper lig ekibi Pendikspor’a kazandırdı.

GEBZE’NİN PROJE TAKIMI

2020 yılında Altınordu Gebze Futbol Okulu organizasyonuna katılan Taha Koyuncuoğlu çok çalışarak stoper mevkinde büyük bir gelişim gösterdi. Taha, Altınordu Gebze’nin proje takımı Darıca Kalespor’da Türkiye genelinde 3 yılda 15 turnuvaya katıldı. Yaklaşık 200 maç oynayan Taha forma giydiği takımlarla yerel ve ulusal birçok başarıya imza attı. Çok ve kaliteli maçlar oynayarak büyük tecrübe kazanan yıldız krampon Darıca Kalespor’un başarılı jenerasyonun en önemli oyuncusu oldu.

ARTIK PENDİKSPOR’UN FUTBOLCUSU

Son dönemlerde fiziksel gelişimini sürdüren, futboluna hız ve çeviklik katan Taha Koyuncuoğlu Pendikspor tarafından bir süredir takip ediliyordu. Geçen hafta yapılan görüşmeler sonunda Pendikspor’dan transfer teklifi alan başarılı stoperin önceki gün transferi resmiyet kazandı ve Taha Koyuncuoğlu resmen Pendikspor’un futbolcusu oldu.

ÇAĞLAYAN: HEDEFİMİZ, MİSYONUMUZ HİÇ DEĞİŞMEYECEK

Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu ve Darıca Kalespor Başkanı Güven Çağlayan: “Hedefimiz, misyonumuz hiç değişmeyecek; “Bize 10 şampiyonluk kazandıracağını da bilsek, doğru zamanda doğru yere oyuncularımızı kazandırmak anayasamızın değişmeyen birinci maddesi olarak kalacak” Sözümüz söz; Altın çocuklar geleceğe umutla bakacak. Taha’nın gelişimine büyük katkı sunan Evren Aydın hocama ve bizim ve çocuklarının bir an olsun yanından ayrılmayan desteğini eksik etmeyen babası Mesut Koyuncuoğlu’nu tebrik ve teşekkür ediyorum. Türk futboluna oyuncular kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Darıca Kalespor, Eymen’i de Süper Lig’e gönderdi - Resim : 1

Darıca Kalespor, Eymen’i de Süper Lig’e gönderdi - Resim : 2

Darıca Kalespor, Eymen’i de Süper Lig’e gönderdi - Resim : 3Darıca Kalespor, Eymen’i de Süper Lig’e gönderdi - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ