Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıca, Kütahya’da son dakikada dondu! “1-0”

3. Lig 3. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, Kütahya deplasmanından şanssız bir yenilgi ile döndü. Rakiplerin de kazanması ile sarı yeşilliler iyice sıkıntıya girdi.

3. Lig 3. Grup’ta

15 DAKİKA GECİKMELİ BAŞLADI

Maç yağan kar nedeniyle 15 dakika gecikmeli başlarken Kütahya’da 4 yeni transfer Serkan Yıldız, Gökay Iravul, Burak Başkaya ve Muhammet Sait Özvardar maça 11’de başladı. Ağır zemine rağmen ayakta kalmaya çalışan Darıca karşısında ev sahibi ekip özellikle Halil İbrahim ile sağ kanadı çok etkili kullandı. Öte yandan İzmitli kaleci Serkan Demirol da Kütahya adına ilk 45 dakikada kritik bir kurtarışa imza attı.

SİLİVRİ GELİYOR

İkinci devreye iyi başlayan, Yusuf Tokuş’un çalıştırdığı Belediye Kütahyaspor, sahaya kaptan çıkan golcüsü Can Muhammet Vural’ın ayağından bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Darıca ise hızlı ataklarla sonuç arasa da maçın son anlarında ligin en uzun santrforlarından Feyyaz Aydil, Darıca filelerini havalandırdı ve sarı yeşilli ekibimiz mücadeleyi 1-0 kaybetti. 8 maçtır kazanamayan Darıca, haftaya Play-Off mücadelesi veren Silivri’yi konuk edecek.