Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıca’daki korkunç kazanın kamera kaydı ortaya çıktı!

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde freni tutmayan hafif ticari araç, ağaçlara çarparak yan döndü. Sürücü yaralanırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kaza, Yeni Mahalle Öğretmen Zatiye Çelemen Sokağı’nda, Darıca ilçesinde meydana geldi. Olayın detaylarına göre, ismi belirtilmeyen bir sürücü hafif ticari aracıyla seyir halindeyken frenlerinin tutmaması sonucu yeşil alana dalıp ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağaç, aracın üzerine devrildi. Kaza sonrasında araç yan yattı ve sürücü araçta sıkıştı. Sürücünün sıkıştığı durumu fark eden vatandaşlar ve zabıta ekipleri hızla yardıma koştu. İtfaiye ve kurtarma ekiplerinin de müdahalesiyle sürücü güvenli bir şekilde araçtan çıkarıldı. Neyse ki sürücünün hayati tehlikesi bulunmuyordu. Ancak araç, kaza sonucu kullanılamaz hale geldi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Kazanın anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde aracın hızla ağaçlara çarptığı, yan yattığı ve devrilen ağacın aracın üstüne düştüğü anlar görülebiliyor. Darıca Belediyesi, kazada zarar gören ağaçları kaldırarak yerine yenilerini dikme çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu şekilde çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarına devam edildi.