Saide Arslan Çalışkan: Darıca’yı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız”

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan adaylığının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Darıca’yı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

Saide Arslan Çalışkan: Darıca’yı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız”

Mart ayında gerçekleşecek seçimlere aylar kala siyasi partilerin adayları belli olmaya başladı. Dün akşam CHP’de 3 ilçe belediye başkan adayı açıklandı. Gebze Belediye Meclis Üyesi olan Avukat Saide Arslan Çalışkan Darıca’nın belediye başkan adayı oldu.

“20 SORUN TESPİT ETTİK”

Saide Arslan Çalışkan adaylığı hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Çalışkan, “Aday adaylığı sürecimde belirli bir seçmen kitlesi üzerinde her mahallede ihtiyaç sorun analizi yaptık. Aldığımız veriler üzerinden 20 sorun tespit ettik.

“ÇALIŞMA GRUPLARI KURACAĞIZ”

Bu sorunları da mahalle muhtarları ve STK’ları gezerek kontrol ettim. Bu verilere göre program ve projelerimizi oluşturduk. Çözüm önerilerimizi örgütümüze sunacağız. Çalışma grupları kuracağız ve çalışmalarımıza başlayacağız.

“HEP BİRLİKTE DARICA’YI ALACAĞIZ”

Dinamik ve genç bir örgütümüz var. Hep birlikte Darıca’yı 30 yıl sonra alacağız. Biz adil, şeffaf, sosyal demokrat belediyecilik yapacağız. “Darıca’yı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ