Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darp edilerek ağır yaralanmıştı 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Derince Harikalar Sahilinde çıkan kavgada darp edilen ve yaklaşık 11 gündür tedavi gören 45 yaşındaki kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Derince Harikalar Sahilinde çıkan

Alınan bilgiye göre Derince Harikalar Sahilinde 16 Ocak günü meydana gelen olayda Cafer Karaman (45) isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı C.K, Ç.B ve yaşı 18’den küçük olan A.E. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Karaman, diğer 3 kişi tarafından darp edilerek ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Karaman, burada verdiği 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili inceleme başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, darp olayına karıştıkları belirlenen C.K, Ç.B ve A.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Cafer Karaman’ın cenazesi ise tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Gaziantap’te toprağa verildi.