David People tadilata giriyor

İzmit Belediyesi tarafından projeye aykırı imalat yapıldığı gerekçesiyle mühürlenen David People Social Plus, projeye uygun hale getirirmek için tadilata alındı.

Yahya Kaptan Mahallesi'nde faaliyet gösteren sosyal tesis David People Social Plus, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından mühürlenmişti. İşletmenin mühürlenmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden müşterilere tadilata girdikleri açıklaması yapıldı.

AÇIKLAMA YAPTI

İşte o açıklama: “Değerli üyelerimiz, Tesisimiz projedeki farklılıklar nedeniyle mühürlenmiştir. Tesisimizi projeyi uygun hale getirmek için tadilat sürecine girmiş bulunmaktayız. Tadilat süreci en kısa zamanda bitirilerek tesisimiz kullanıma açılacaktır. Süreç ile ilgili bilgilendirmeler siz değerli üyelerimize SMS ve sosyal medya üzerinden yapılacaktır.

“EN YAKIN ZAMANDA…”

Hizmet veremediğimiz bu süreç üyelik haklarınıza eklenecektir. Bu süre içerisinde personel ve yönetim olarak sürecin hızlı bir şekilde ilerlemesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle.”

TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ

Öte yandan geçtiğimiz yıl David People’nın İzmit Belediyesi’nin encümen toplantısında sözleşmesi fesih edilmişti. Sosyal tesisin ortakları bu duruma tepki göstermişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ