Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dayı hamile yeğenini öldürmüştü! Tutuklandı

Kandıra Akdurak Mahallesinde akrabalar arasında çıkan tartışmada silahla vurularak hayatını kaybeden 3 buçuk aylık hamile olan 22 yaşındaki İpek Çiçek’in cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından toprağa verilirken Çiçek’in ölümüne neden olan dayısı A.Ç. ise tutuklandı.

Kandıra Akdurak Mahallesinde akrabalar

Alınan bilgiye göre Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkisinde akrabalar arasında ailevi nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle İpek Çiçek (22) ve A.O. (9) silahla vurularak yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda 3 buçuk aylık hamile olduğu öğrenilen İpek Çiçek, ambulansla kaldırıldığı Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken A.O.’nun tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Kandıra Akdurak Mahallesi’nde ikamet eden Emre Çiçek ile evli 3 çocuk annesi İpek Çiçek’in cenazesi Yeşil Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Polis ekipleri şüpheli A.Ç ile olayla karıştığı belirlenen S.Ç.’yi yakalayarak  gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden A.Ç. tutuklanırken S.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.