DCT TRADING DIŞ TİCARET AŞ HALKA ARZ TARİHİ: DCT Trading Kaç Lot Verir? DCT Trading Katılım Endeksine Uygun Mu?

Yatırımcıların odak noktası olan DCT Trading Dış Ticaret halka arz ilanı geldi. Payları eşit dağıtım yöntemiyle dağıtılacak olan DCT Trading halka arz tarihi belli oldu. Peki, DCT Trading katılım endeksine uygun mu? DCT Trading kaç lot verir? İşte yanıtı..

DCT TRADING DIŞ TİCARET AŞ HALKA ARZ TARİHİ: DCT Trading Kaç Lot Verir? DCT Trading Katılım Endeksine Uygun Mu?

DCT Trading Dış Ticaret AŞ halka arz tarihi yatırımcılar tarafından araştırılmaya başladı. 22 Temmuz ile 26 Temmuz haftasında halka arz olacak şirketleri merak eden yatırımcılar yeni şirkete odaklandı. Son dönemin gözdesi olan halka arz olacak hisseler arasında DCT Trading dahil oldu. Peki, DCT Trading katılım endeksine uygun mu? DCT Trading kaç lot verir? DCT Trading halka arz ne zaman? İşte DCT Trading halka arz detayları..

DCT TRADING KAÇ LOT VERİR?

Gündemde yerini alan yeni halka arz takvimi DCT Trading Dış Ticaret AŞ bilgileri geldi. Toplamda 37,500,000 pay dağıtacak olan DCT Trading Dış Ticaret talep toplama aşaması ardından ana pazarda işlem görecek. DCT Trading halka arz tarihi henüz açıklanmadı. Halka arz büyüklüğü 525 milyon TL olan DCT Trading Dış Ticaret hisse fiyatı 14 TL olarak açıklandı.

DCT TRADING KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Dct Trading halka arz katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz belli olmadı. Bireysele eşit dağıtım yöntemi ile talep toplayacak olan DCT Trading halka arz büyüklüğü 525 milyon TL olduğu duyuruldu. Halka açıklık oranı yüzde 28,85 olan DCT Trading halka arz toplamda 37 milyon 500 bin adet lot dağıtımı yapacak. DCT Trading halka arz tarihi netleştiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

Kaynak: Şermin Temur