Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Av. Zafer Mutlu’nun kayınpederi Abdullah Koç alzihmer nedeniyle, Koç’un 29 yaşındaki torunu Büşra Özay ise gribal enfeksiyon nedeniyle yaşamlarını yitirdi. Özay ve Koç’un cenazeleri son yolculuklarına uğurlandı.

Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı

İzmit Erenler Mahallesinde ikamet eden İzmit İmam Hatip Lisesinden emekli 4 çocuk babası Abdullah Koç (80) alzheimer rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Mutlu’nun kayınpederi olan Abdullah Koç’un İzmir’de yaşayan torunu 29 yaşındaki Büşra Özay ise gribal enfeksiyon nedeniyle vefat etti. Dede ve torunun aynı zamanda vefat etmesi herkesi üzüntüye boğdu. 1 çocuk annesi olan Büşra Özay ve dedesi Abdullah Koç’un cenazeleri İzmit Mehmet Ali Paşa Camiine getirildi.

Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 1 Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2 Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3

Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 4

GENİŞ KATILIM

Burada öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız, Donanma Kurmay başkanı Tümamiral Nihat Baran, merhume 1 çocuk annesi Büşra Özay'ın eşi Deniz Astsubay İsa Özay, CHP Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Muhip Kanko, İyi Parti İl Başkanı Av.Nusret Acur, Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Av. Zafer Mutlu, ailelerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada Koç ve Özay ailesi yakınları ile Zafer Mutlu taziyeleri kabul etti. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dede ve torununun cenazeleri Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 5

Dede ve torunu son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 6

Kaynak: HABER MERKEZİ