Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dedeoğlu; “Partimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız”

DSP Kocaeli İl Başkanlığı 12. Olağan kongresine tek aday olarak giren mevcut başkan Halim Dedeoğlu, yeniden başkan seçilerek 3. dönemine girdi. Kongrenin ardından Sekapark Maide Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Dedeoğlu, “DSP adalet mekanizması en iyi işleyen partidir. Umuyorum ki partimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

DSP Kocaeli İl Başkanlığı

Demokratik Sol Parti (DSP) Kocaeli İl Başkanlığı 12. Olağan Kongresi DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla il başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Halim Dedeoğlu yeniden tek aday olarak seçime girerken 30 kişiden olan il yönetimi ve 3 kişiden oluşan disiplin kurulu belirlendi.

KİMLER KATILDI?

Kongreye genel başkan Aksakal’ın yanı sıra PM Üyeleri Nurdan Bilgin, Turgay güzel, Sema Balcıgil, Ahmet Olcay Akıncı ev Nesim Pakır, Genel Merkez Örgüt Kurul Başkanı Hikmet Aydemir, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Alper Yüksek, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Cemalettin Çakır, DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, ilçe başkanları, Kocaeli Trakya İlleri Ve Kültür Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Sebahattin Özçarıkçı, eski başkan Kazın Bayarı, Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve partililer katıldı. Toplam 76 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede Halim Dedeoğlu 38 üyenin oyu ile yeniden başkan seçildi ve üçüncü dönemine girdi.

“GENEL BAŞKANIMIZI ÇOK ELEŞTİRDİLER”

Kongrenin tamamlanmasının ardından Genel Başkan Aksakal ve partililer, İzmit Sekapark’ta bulunan Maide Restoran’da bir araya geldi. Burada konuşma yapan İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Kongreye ve akşam yemeğimize katılan bütün partililerimize teşekkür ediyorum. Biz bu davaya gönül verdik. Seçim öncesi yaptığımız toplantıda sayın Genel başkanımızın sözlerinin ne kadar doğru olduğunu ve onu hep destekleyeceğimizi söylemiştik. Sayın Genel başkanımızı çok eleştirdiler, çok üstüne geldiler. Genel başkanımız, her zaman partililer olarak yanındayız. Bizim ahlaki yapımız inanları karalamaya uygun değil. Biz işimiz gereği çok fazla sözlü saldırıya uğradık fakat gereken cevapları da verdik. Bu tür saldırıların biraz da olumlu tarafından bakmak lazım. Dolayısıyla bu saldırıların nedeninin DSP’nin büyümesine engel olmak amacıyla yapıldığını düşünüyorum” dedi.

“ADAYLARI BELİRLEYECEK OLAN SİZLERSİNİZ”

Sözlerini sürdüren Dedeoğlu, “Süreç içerisinde yerel seçimlerde yaptığımız çalışmaların olumlu sonuç vereceğini düşünüyorum. Genel başkanımızın dediği gibi 2028’de ya iktidar ya da ana muhalefet partisi olacağız. Şu anda partilerde adaylar hep tepeden geliyor. Bizde böyle bir durum söz konusu değil. İlçe başkanlarıma her zaman ‘İlçedeki Adayları belirleyecek olanlar sizlersiniz’ diyorum. DSP adalet mekanizması en iyi işleyen partidir. Umuyorum ki partimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi. Dedeoğlu’nun ardından kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Aksakal, “Kocaeli’de böylesine güzel bir teşkilatlanma yapısı oluşturarak partimizi temsil eden sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İNŞALLAH ANKARA’DA BERABER ÇALIŞMAK NASİP OLUR”

Aksakal, “Kendisi de ifade ettiği gibi 3.dönem il başkanımız olarak görev yapacak. Fakat çok da güzel bir çalışmaya imza attığını gördük bu kongrede. Kendisinin bu çalışmalarını taçlandıracak daha genç arkadaşlarımızı yönetimine alarak önümüzdeki süreçte Kocaeli’mizi onlara emanet edecek, öyle anlaşılıyor. İnşallah kendisine de Ankara’da beraber çalışmak nasip olur. Orada hep beraber ülkemizin sorunlarını, Kocaeli’nin sorunlarını çözmek için emek veririz, hizmet ederiz. Kongremize ve davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?