Değişim Akademi ile fark yaratın, gelişiminizi hızlandırın!

Kocaeli’de bulunan Değişim Akademi Kasım 1996 yılından beri faaliyetlerini sürdürüyor.

Değişim Akademi ile fark yaratın, gelişiminizi hızlandırın!

Toplam 36 yıllık deneyimi ile şirketin kurucusu olan Kamil Bolat ve uygulama deneyimi olan diğer eğitmen ve danışmanlarıyla Değişim Akademi küçük firmalardan, ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarına kadar birçok firma için çalışmalar yapıyor.

SONUÇ ODAKLI PROJELER

“Öğüt değil, uygulama ve sonuç” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Değişim Akademi, alanında yetkin danışmanları ile ölçülebilir sonuçlar veren eğitim ve danışmanlık projelerine imza atmakta. Şirket, kurum ve kuruluşlara verilen bu hizmetlerin yanında şahıslara yetkinlik kazandırmaya veya yetkinliklerini güçlendirmeye yönelik sertifika programları da düzenlemektedir. Değişim Akademi, firmalarda kurumsallaşma, maliyet düşürme ve KOBİ’lerde kurumsal gelişim ve büyüme konularında 28 yıldır sonuç odaklı projeler yürütüyor.

125 PROJE…

Kuruluşundan günümüze kadar ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından çok küçük işletmesine kadar, farklı sektör ve büyüklükteki 65 firmaya ortalama süresi 20 ay olan 125 adet proje yapmış ve kendi kadrosu ile 650 tam gün eğitim vermiş olan Değişim Akademi, başta üniversite öğrencileri olmak üzere şahısların ve şirketlerin faydasına iddialı projeleri hayata geçirmek üzere çalışmalarına devam ediyor.

DEĞİŞİM AKADEMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ

https://degisimakademi.com.tr/

Değişim Akademi ile fark yaratın, gelişiminizi hızlandırın! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ