Değişim Akademi ‘Zirvede’

Değişim Akademi tarafından düzenlenen “İşletme Performansı ve İnsan” zirvesi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından küçük işletmelere kadar birçok firmaya danışmanlık yapan Değişim Akademi önemli bir etkinliğe imza attı. 30 yılı aşkın süredir şirketlere etkin yönetim sistemleri kuran, büyüme ve gelişimlerine katkı sunan Değişim Akademi, “İşletme performansı ve İnsan” konulu etkinliği tamamladı. İnsanın işletme performansına etkisi, işletmelerde insanla ilişkili sorunlar, bu sorunların neden olduğu kayıplar, yaşanan deneyimler, çözümler gibi konuların ele alındığı etkinlik Kartepe Dedeman Otel’de yapıldı.

Değişim Akademi ‘Zirvede’ - Resim : 1

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Defne Sarısoy’un moderatörlüğünde gerçekleşen programa İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Direktörü olarak görev yapmakta olan Hayri Özsüt, önceki dönem Bekaert Türkiye Genel Müdürü Hakan Saner, ve programa ev sahipliği yapan Değişim Akademi’nin kurucusu Kamil Bolat konuşmacı olarak katıldı.

Değişim Akademi ‘Zirvede’ - Resim : 2

EN YÜKSEK KATILIMLI ZİRVE

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını ev sahibi Değişim Akademi Kurucusu Kamil Bolat gerçekleştirdi. Kaliteli bir katılım olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Bolat, “Pandemiden önce 4 yıl arka arkaya yaptığımız zirvelerden sonra bu etkinlik ile birlikte 5’inci zirvemizi yapmış olacağız. En yüksek katılımlı zirveyi gerçekleştiriyoruz. Bunun getirdiği bir sorumluluk var. Yıllarca eğitim ve danışmanlık hizmetleri veriyor ve bu gibi etkinlikler düzenliyor olsak da yine de bir heyecanımız var. Bu zirvelerin gelenekselleşmesi konusunda söz vermiştik, pandemi öncesi dönemde de sözümüzü tutmuştuk, pandemi sonrasında gerçekleştirdiğimiz ilk zirve bu. Değişim Akademisi ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz “İşletme Performansı ve İnsan” konulu zirvemize hoş geldiniz.

Değişim Akademi ‘Zirvede’ - Resim : 3

“BİLGİ ZENGİNLİĞİ PAYLAŞTIKÇA ARTIYOR”

Değişim Akademi olarak şirketlerin ve insanların amacına ulaşması için hizmetler veriyoruz. Deneyimli ve uzman değerli konuşmacıların bilgi ve deneyimlerini paylaşmasını sağlayarak toplumsal gelişime fayda sağlamaya çalışıyoruz. Zenginliğin ne demek olduğu üzerine kafa yordum. Zenginliği oluşturan varlıklarımız ikiye ayrılır. Biri, değeri para ile ölçülen varlıklar. Bunlar genelde paylaşılmak istenmiyor. Çünkü paylaşıldıkça azalıyor. Zenginliği oluşturan ikinci varlıklar ise değeri para ile ölçülemeyen varlıklar. Bunlar da bilgi ve deneyim. Bunlar da paylaştıkça çoğalan varlıklar. İnsanın bilgi ve deneyimini paylaşacak dostları varsa zenginliği kat ve kat artıyor. Bugün bilgi ve deneyimlerimizi birbirimizle paylaşarak zenginliğimize zenginlik katacağız. Bugün insanın işletme performansı üzerindeki etkisini konuşacağız. İnsan değerli ve bir o k İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Direktörü Hayri Özsüt adar da tehlikeli bir varlık. Mutluluğun da mutsuzluğun da, başarının da başarısızlığın da kaynağı. Büyük yapılar da kurabiliyor, büyük yapıları da yıkabiliyor” ifadelerini kullanarak katılımcılara teşekkür etti.

Değişim Akademi ‘Zirvede’ - Resim : 4

Değişim Akademi ‘Zirvede’ - Resim : 5

Kaynak: Serhat Güneş