Deha 2. Bölüm Neler Olacak? Show TV Deha 2 Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı? Deha Dizisi Yeni Bölüm Özeti

Ay Yapım imzalı Deha dizisi sezona bomba biri giriş yaptı. Pazar akşamlarına adını yazdıran Deha dizisinde iyiyle kötü baba ile oğulun hesaplaşması ekrana geldi. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez ve Uğur Polat'ın paylaştığı Deha 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Deha yeni bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Deha 2. Bölüm Neler Olacak? Show TV Deha 2 Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı? Deha Dizisi Yeni Bölüm Özeti

Show TV yeni sezon yapımlarından Deha dizisi yola çıktı. Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez ve Uğur Polat'ın paylaştığı Deha dizisinde ilk bölüm büyük övgü topladı. Devran ile Cesur'un hikayesinde kötü baba İskender tüm dengeleri değiştirdi. Yıllar süren intikam hikayesinde Devran için en zor an geldi. "Bir insan birine bedel ödetmek için kendi hayatını hiçe sayar mı?” sözünün damga vurduğu Deha yeni bölüm fragmanı geldi. Peki, Deha 2. bölüm neler olacak? İşte Deha 2. bölüm fragmanı..

DEHA 2. BÖLÜM NELER OLACAK?

Pazar akşamları ekrana gelecek olan Deha dizisinde yıllar önce babası İskender'den en büyük darbeyi yiyen Devran ailesini uzak tutmaya çalışıyor. En küçük kardeşi Boran'ın ona kapılmasına engel olamayan Devran için işler hiç kolay olmuyor. Boran'ın İskender'in dünyasına girmesiyle Devran'ın planları değişmek zorunda kalıyor. Matematik dehası olan Devran, doktora tezinde çığır açan bir teorem ortaya koyunca Amerika'ya gitme planları yapıyor ancak Devran'ın sesini tek duymayan yıllar önce içinde öldürdüğü babası İskender oluyor. Bir insan birine bedel ödetmek için kendi hayatını hiçe sayar mı diyen Devran için ikinci perde açılıyor.

Kaynak: Şermin Temur