DEHA DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE! Deha Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Show TV Deha Dizisi Konusu Ne? Deha Dizi Oyuncu Kadrosu

Show TV’nin yeni sezon dizileri arasına giren Deha 1. bölüm tarihi merak edildi. İzleyicileri derin bir intikam hikayesiyle tanıştıracak olan Deha dizisi fragmanı yayınlandı. Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez'in paylaştığı Deha dizisi oyuncuları belli oldu. Peki, Deha dizisi ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

Yeni sezonda Show TV ekranında yayınlanacak olan Deha dizisi konusu merak edildi. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez ve Onur Saylak gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Deha dizisinin başlama tarihi merak konusu oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Deha dizisi oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez gibi isimler yer aldı. Peki, Deha dizisi ne zaman başlayacak? Deha dizisi konusu ne? İşte merak edilen Deha dizi oyuncuları..

DEHA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Show TV yeni dönem dizileri arasında yerini alacak Deha dizisinin çekimleri İstanbul'da başladı ancak televizyonda ne zaman yayına gireceği henüz net olarak açıklanmadı. Senaryosunu Damla Serim kaleme aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizi Deha başlama tarihi belli olduğunda haberimizi güncelleyeceğiz.

DEHA DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE! Deha Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Show TV Deha Dizisi Konusu Ne? Deha Dizi Oyuncu Kadrosu - Resim : 1

DEHA DİZİ OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli

Uğur Polat

Taner Ölmez

Onur Saylak

Melis Sezen

Ahsen Eroğlu

Seda Akman

Zuhal Gencer

Taner Rumeli

Emel Göksu

Cenk Kangöz

Oğulcan Arman Uslu

Umutcan Ütebay

Eylül Ersöz

Çağrı Atakan

Ali Berge

Çağan Efe Ak

Abdurrahman Yunusoğlu

Yusuf Selim Uğurlu (çocuk oyuncu)

Kaynak: Şermin Temur