Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Demirci, Ayaz ve Kan’a tepki! “Hem aday adayı olmuyorlar hem aday olmak istiyorlar”

Önceki dönemlerde AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapmalarına rağmen bu yerel seçimlerde AK Parti’ye rakip olan 3 belediye başkan adayı ile ilgili konuşan İl Başkanı Şahin Talus, adaylara tepki gösterdi.

Önceki dönemlerde AK Parti’den

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Yerel seçim öncesi gündemi değerlendiren Talus önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce AK Parti’de belediye başkanlığı yapmış olan Şevki Demirci, Hüseyin Ayaz ve Cengiz Kan’ın kendilerine rakip olmasını değerlendiren İl Başkanı Şahin Talus, bağımsız adayların aday adayı olmadan aday olma taleplerine tepki gösterdi.

BÖYLE BİR ALGI YOK

Başiskele ilçe başkanlığı yaptığı dönemde Hüseyin Ayaz ile çalıştığını vurgulayan Şahin Talus, “5 yıllık süreç içerisinde Mehmet Ellibeş Başkan döneminde de görüşüldü. Hüseyin Ayaz ben aday adayı olmayayım beni aday gösterin dedi. Böyle bir algı yok Kocaeli’de Aday adayı olmayan kimse aday gösterilmedi. Cengiz Kan’da da aynı şey oldu. Bu tür şeyleri anlamıyorum. Hem aday adayı olmayacaksınız hem aday gösterileceksiniz. ‘Ben Bağımsızım ama gönlüm AK Parti’de diyerek de olmaz. Bizim adaylarımız Genel Merkezin önerdiği adaylardır. Çayırova’daki adaylar da ihraç edilmiş bir isim. Diğer adaylar da istifa etti” dedi.