Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deniz Akkaya Eylül Öztürk Skandal Açıklama: Kenan Özkan Swinger Açıklama! Swinger Partisi Ne Demek?

Eski manken Deniz Akkaya sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk Özkan ve Kenan Özkan çiftine öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaştı kaldı. Fenomenlerin birbirine girdiği anlarda Deniz Akkaya ne dedi merak konusu oldu. Deniz Akkaya küfür yağdırdı. Peki, Deniz Akkaya Eylül Öztürk olayı ne? İşte detaylar..

Eski manken Deniz Akkaya

Deniz Akkaya Eylül Öztürk son dakika bombası patladı. Tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan Engin Polat Dilan Polat çiftinin tutukluluğu devam ederken gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Dilan Polat’ın yıllar önce Şampiyonlar Ligi notuyla paylaştığı fotoğraftaki herkes göz hapsine alındı. Karede yer alan Kenan Eylül Öztürk çifti hakkında soruşturma başlatıldı. Mal varlıklarına el konulan çifte yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Eski manken Deniz Akkaya, Kenan Özkan’ın yurt dışında uyuşturucu ve eş değiştirme partisi düzenlediğini söyleyince ortalık ayağa kalktı. Deniz Akkaya Twitter yorumu şoke etti. Deniz Akkaya ne dedi merak eden vatandaşlar detayları öğrendikten sonra swinger partisi ne demek, swinger günleri ne demek sorularına yanıt aradı. İşte swinger ne demek sözlük anlamı cevabı..

DENİZ AKKAYA EYLÜL ÖZTÜRK 

Dilan Polat ile eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma suçları başta olmak üzere birtakım suçlarla tutuklandı. Dilan Polat’ın eski çevresinden olan fenomen Eylül Öztürk son dakika atağa geçti. Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hüngür hüngür ağladığı halini paylaştı. Paylaşımın ardından tüm gözlerin çevrildiği Eylül Öztürk cephesinde yeni olay patladı. YouTube kanalında yayınladığı video ile e-ticaret firmasından kazandığı aylık rakamları paylaşan Eylül Öztürk, “Siz önce Rolls Royce’un hesabını verin. 52 milyonluk araç nereden ve nasıl alındı? Deniz Akkaya sana birkaç beden büyük gelir” yorumunu alınca olanlar oldu. Yoruma cevap veren Eylül Öztürk eşi Kenan Özkan, “Hepsi helal siz merak etmeyin, yarın her şey çıkar. Deniz Hanım her gün başka bir yalanla çıkıyor” diye yanıt verdi.

DENİZ AKKAYA SWINGER PARTİSİ 

Kenan Öztürk cevabı karşısında deliren Deniz Akkaya küfürler savurup,  “Bana bak Kenan senin içinden gerçekten geçerim bu sefer. Bana bak Kenan yalan dediğin konuların başında Amerika’da satın aldığınız 20 küsuratı geçen ev sayısı ve bunları başka birinin üstüne geçirmeniz var. Sen kimsin bana ‘Yalancı’ diyorsun. Ben bunları resmi evrakla belgeledim. Satın alınmış evleri peyderpey hani Türk’ün üstüne geçirdiğinizi ismine kadar yazdım. Senin bana yalan söylüyor diyecek kadar boyun uzamadı” dedi. Ardından swinger detayı veren Deniz Akkaya, “Swingercı karınla etrafa verdiğiniz rahatsızlıktan dolayı Türkler bu bilgileri atıyor. Bırak Türkiye’yi, Amerika’da Türkler sizi orada istemiyor. Dur bakayım paylaşmadım her şeyi. Bugün paylaşayım da sen o lağım ağzını tut, mamanın sonuçlarını otur karınla birlikte yaşa. Dava konusuna gelince istediğiniz davayı açın, evraklarıyla birlikte çarşaf çarşaf göstermeyen sizi gibi olsun” dedi. Bir türlü durmayan Deniz Akkaya, “Şimdi bana bak o… b…. çocuğu Kenan, sizin için hazırlanan böyle güzel bir rapor var. Sana birkaç maddesini gönderdim sadece. Sanıyorsunuz ki siz oraya gittiniz, takip edilmiyorsunuz. Bu ülkeyi, bu devleti, bu ülkenin insanını koyun, salak, aptal sanıyorsunuz. Deprem bölgesiyle ilgili ağlarken bu evleri nasıl aldınız? Uyuşturucu, swinger partilerle ilgili olan kısmı içler acısı. O pis, lağım ağzını bir daha açarsan Amerika’da o çocukları senin elinden aldırırım sana söz veriyorum. Hele bir dene, devam et bakayım” dedi.

SWINGER PARTİSİ NE DEMEK? SWINGER GÜNLERİ NE DEMEK? 

Swinger ‘eş değiştirme’ olarak kullanılan bir kelimedir. Hayatı hızlı yaşayan anlamına gelir. Aralarında eş değiştirenler için sıkça kullanılan bir tabirdir. Swinger olayına katılan bireysel kişiler de dahil oluyor. Genellikle 2 çift arasında olduğu gibi, daha fazla çift de katılabiliyor. Swinger ilişkilerde, çiftlerden her iki tarafın da gönüllü olması esas alınıyor. Duygusal etkileşimlere kapalı bir cinsel aktivite olan Swinger  partisi çiftler genelde monotonlaşan seks hayatlarını canlandırmak için yapıyor.