Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deniz Akkaya Gülben Ergen Verdi Veriştirdi! Deniz Akkaya Kimdir, Kaç Yaşında?

Eski manken Deniz Akkaya sosyal medyayı birbirine kattı. Tutuklu olan Dilan-Engin Polat çifti ile Bahar-Nihal Candan kardeşler için konuşan Deniz Akkaya, Gülben Ergen’e verdi veriştirdi. Gülben Ergen’e, “Bu saatten sonra korumak mantıklı bir davranış olmaz” diyen Deniz Akkaya kaç yaşında merak edildi. İşte Deniz Akkaya hayatı..

Eski manken Deniz Akkaya

Magazin dünyası bir anda karıştı. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Dilan Engin Polat çifti ile Nihal Bahar Candan kardeşler son dakika bombası patladı. Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medyayı birbirine kattı. Haklarında “Kara para aklama” suçu bulunan sosyal medya fenomenleri için veryansın etti. Deniz Akkaya açıklamalarından Gülben Ergen de nasibini aldı. Gülben Ergen’e Deniz Akkaya’dan, “Onun böyle bir gündemde kalma çabası var” çıkışı geldi. Deniz Akkaya’nın olay sözleri geldi. Peki, Deniz Akkaya kaç yaşında? Deniz Akkaya Gülben Ergen olayı ne? İşte yanıtı..

DENİZ AKKAYA GÜLBEN ERGEN OLAYI

Deniz Akkaya sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Daha önce Söylemezsem Olmaz programında Engin Polat’ı savunduğunu iddia ederek şarkıcı Gülben Ergen’e ateş püsküren Deniz Akkaya bombayı patlattı. Gülben Ergen’in X hesabında yaptığı,” Neden birinin kötü durumda olması bir başka kişiye sevinç olur?” açıklamasına da kızan Deniz Akkaya, “Gülben Ergen, Dilan Polat gibi birçok fenomenle sosyal medyada samimi görüntüler paylaştı” dedi. Gülben Ergen’in gündemde kalma çabası olduğunu söyleyen Deniz Akkaya, “Onun böyle bir bağımlılığı var. Yani ben Gülben Ergen’i ondan daha çok düşünerek bunu eleştiriyorum. Ergen’in bunlara ihtiyacı yok ki. Neden onların sosyal medyadaki etkileşimi yüzünden onlarla ilişki kuruyor? Bu saatten sonra korumak mantıklı bir davranış olmaz” ifadelerini kullandı.

DENİZ AKKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

3 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu olan Deniz Akkaya manken, oyuncu ve sunucudur. Semiha Şakir Lisesinden mezun olan Deniz Akkaya, ilk olarak 1996 yılında Nihat Doğan’ın Maçoyum Ben şarkısının klipi ile göründü. 1997 Best Model of Turkey’de en iyi manken seçilen Deniz Akkaya çeşitli dizilerde rol aldı. Mankenliği bırakıp sunuculuğa geçen ünlü ismin Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı var. Sunuculuk yapmaya devam eden Deniz Akkaya bazı sinema filmlerinde de oynadı. Duymayan Kalmasın programında sunuculuk yapan Deniz Akkaya programdan ayrıldı.

Oyunculuk kariyeri

Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007)

Vizontele Tuuba (2003) (Deniz Kızı)

Okul (2003) (Alev)

Metro Palas (2004) (Yelda)

Şarkılar Seni Söyler (2003) (Ayten)

Yeşil Işık (2002)

Hemşerim (1997)

Ölümle Dans

DENİZ AKKAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN